Ai nevoie de:
100 gr paste "creste"
3 smochine
100 gr mozzarella
100 gr prosciutto
1 lingura ulei de masline
1 lingura otet balsamic
Cum se prepara:
Puneti pastele la fiert, lasati-le cateva minute dupa ce da apa in clocot, iar apoi treceti-le printr-un jet de apa rece.
Pe o tava mai mare presarati rucola si adaugati apoi pastele. Rulati bucatelele subtiri de prosciutto si adugati-le deasupra. Taiati smochinele in bucatele mici si asezati-le peste compozitie.
Adaugati un strop de ulei de maslin si otet balsamic, iar gustarea ta este gata!
Cel mai rapid preparat, special pentru un weekend rece, cu ploaie, in care nu ne dorim decat sa privim pe geam agitatia de afara si sa ne afundam in seriale, cu o gustare rapida si delicioasa.
Sursa: caietul cu retete
Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Prin Bucuresti cu rucsacul in spate
Ca sa nu cada in derizoriu un autor contemporan de literatura de calatorie trebuie sa stie sa spuna povesti frumoase Si mai ales sa le spuna frumos Dan Manusaride a demonstrat ca poate face si una si alta in volumele pe care le-a publicat tot la editura Rentrop & Straton in anii din urma Calatorind prin aer pe apa...
Oferta Speciala
valabila 48h
valabila 48h
Newsletter GRATUIT SuntFericita
Aboneaza-te acum GRATUIT si primesti imediat Raportul Special "Retete de detoxifiere pe baza de fructe si legume"
