Pastele reprezinta o sursa importanta de proteine vegetale, minerale si fibre. Nutritionistii nu incurajeaza consumul frecvent de paste fainoase in portii mari, mai ales daca le preparam cu diverse sosuri. Ca sa nu te ingrasi, prepara pastele cat mai simplu.
Ingrediente:
- 300 g macaroane;
- 200 g ciuperci;
- 100 g cascaval ras;
- 80 g unt;
- 1 ceapa.
- sare;
- piper;
Se fierb macaroanele in apa cu sare, apoi se scurg de apa. Ceapa se toaca marunt, se caleste in unt, apoi se adauga ciupercile taiate julien. Dupa ce s-au calit se adauga si macaroanele. Se potrivesc de sare si piper.
Macaroanele cu ciuperci se servesc cu cascaval ras sau cu branza.
Pofta buna!
Sursa foto: www.sxc.hu
Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Ghid privind aplicarea dreptului la educatie pentru copiii cu dizabilitati din Romania
De ce copiii cu dizabilitati sunt marginalizati sau chiar exclusi intr-o forma sau alta din sistemul national de educatie Nu e suficient ca acesti copii duc deja o lupta cumplita cu ei insisi De ce trebuie sa duca inca una cu autoritatile cu institutii indiferente care de fapt sunt obligate prin lege sa le faciliteze accesul la educatie ...
Oferta Speciala
valabila 48h
valabila 48h

Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.
Newsletter GRATUIT SuntFericita
Aboneaza-te acum GRATUIT si primesti imediat Raportul Special "Retete de detoxifiere pe baza de fructe si legume"
