Ingrediente pentru crap la cuptor cu legume:
- 1 crap;
- 100 g unt;
- 3-4 rosii;
- 3 ardei grasi;
- 1 lamaie;
- 6 linguri ulei;
- 2 catei de usturoi;
- 2 cepe;
- patrunjel tocat;
- sare, piper;
- cimbru;
- 1 paharel de vin.
Crap la cuptor cu legume - modalitate de preparare
Se curata si se spala pestele, apoi se cresteaza ca sa fie bine patruns. Intr-o tava dreptunghiulara punem crapul, presaram sare, piper, cimbru, apoi punem in tava ceapa, feliile de rosii si ardei gras, usturoiul, patrunjel tocat si felii de lamaie.
Se toarna deasupra uleiul, vinul si se introduce vasul in cuptor. E gata cam intr-o ora.
Pofta buna!
Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Ghid privind aplicarea dreptului la educatie pentru copiii cu dizabilitati din Romania
De ce copiii cu dizabilitati sunt marginalizati sau chiar exclusi intr-o forma sau alta din sistemul national de educatie Nu e suficient ca acesti copii duc deja o lupta cumplita cu ei insisi De ce trebuie sa duca inca una cu autoritatile cu institutii indiferente care de fapt sunt obligate prin lege sa le faciliteze accesul la educatie ...
Oferta Speciala
valabila 48h
valabila 48h

Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.
Newsletter GRATUIT SuntFericita
Aboneaza-te acum GRATUIT si primesti imediat Raportul Special "Retete de detoxifiere pe baza de fructe si legume"
