Ingrediente pentru crap la cuptor cu legume:
- 1 crap;
- 100 g unt;
- 3-4 rosii;
- 3 ardei grasi;
- 1 lamaie;
- 6 linguri ulei;
- 2 catei de usturoi;
- 2 cepe;
- patrunjel tocat;
- sare, piper;
- cimbru;
- 1 paharel de vin.
Crap la cuptor cu legume - modalitate de preparare
Se curata si se spala pestele, apoi se cresteaza ca sa fie bine patruns. Intr-o tava dreptunghiulara punem crapul, presaram sare, piper, cimbru, apoi punem in tava ceapa, feliile de rosii si ardei gras, usturoiul, patrunjel tocat si felii de lamaie.
Se toarna deasupra uleiul, vinul si se introduce vasul in cuptor. E gata cam intr-o ora.
Pofta buna!
Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Prin Bucuresti cu rucsacul in spate
Ca sa nu cada in derizoriu un autor contemporan de literatura de calatorie trebuie sa stie sa spuna povesti frumoase Si mai ales sa le spuna frumos Dan Manusaride a demonstrat ca poate face si una si alta in volumele pe care le-a publicat tot la editura Rentrop & Straton in anii din urma Calatorind prin aer pe apa...
Oferta Speciala
valabila 48h
valabila 48h
de SuntFericita.ro
Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.
Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.
Cat de utila va este aceasta informatie? Noteaza folosind stelele
Rating:
Nota: 3.9
din 5
- 25 voturi.
Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!