Aperitive de post cu ciuperci
Daca iti place ciupercile umplute, vei adora aceste aperitive de post. Combinatia este simpla de preparat, dar rezultatele iti vor incanta papilele gustative.
Ingrediente: cateva ciuperci, o ceapa rosie, cateva masline, un cartof, ierburi aromate (oregano, busuioc, marar – dupa preferinte), piper, sare
Metoda de preparare
Pregateste ciupercile, dupa care asaza-le intr-o tava. Pregateste si celelalte ingredinte in felul urmator. Taie ceapa cat mai marunt, feliaza maslinele si rade cartoful. Adauga ierburile aromate si condimenteaza cu sare si piper. Combina bine toata compozitia apoi umple ciupercile cu aceasta. Introdu tava in cuptor si tine preparatul acolo timp de 15 – 20 de minute, dupa care scoate-le si lasa-le la racit.
Apetive de post cu pate vegetal
Primesti musafiri si nu stii cu ce sa ii intampini? Pregateste niste aperitive de post cu pate vegetal si cu seminte.
Ingrediente: o conserva de pate vegetal simplu, trei linguri de pesmet, ierburi aromatice, mix de seminte (susan, chia, in).
Metoda de preparare
Amesteca pateul cu pesmet, dupa care formeaza bilutele si da-le prin mixul din seminte si ierburi aromatice. Le poti face pe toate la fel ori poti sa prepari diferite combinatii, in functie de ideile tale.
Pofta buna!
Foto: pixabay.com
Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Prin Bucuresti cu rucsacul in spate
Ca sa nu cada in derizoriu un autor contemporan de literatura de calatorie trebuie sa stie sa spuna povesti frumoase Si mai ales sa le spuna frumos Dan Manusaride a demonstrat ca poate face si una si alta in volumele pe care le-a publicat tot la editura Rentrop & Straton in anii din urma Calatorind prin aer pe apa...
Oferta Speciala
valabila 48h
valabila 48h
Cat de utila va este aceasta informatie? Noteaza folosind stelele
Rating:
Nota: 4.12
din 5
- 29 voturi.
Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!