Potrivit specialistilor, sparanghelul este ideal pentru imbunatatirea digestiei si detoxifierea organimului.
Ingrediente pentru supa de sparanghel:
- 600 g sparanghel verde;
- 1 ceapa;
- un cub de unt;
- 600 ml supa de pui;
- 100 g smantana;
- sare si piper;
- parunjel tocat.
Supa de sparanghel cu smantana - modalitate de preparare
1. Sparanghelul se curata de partea lemnoasa si se taie in bucati de aproximativ 2-3 cm.
2. Ceapa se taie marunt si se caleste in unt, apoi se adauga bucatile de sparanghel, sare si piper dupa gust.
2. Intr-o oala se pune amestecul preparat anterior, se adauga supa de pui si se lasa sa fiarba 20 de minute pana se inmoaie sparanghelul.
3. Supa se pune in blender si se mixeaza cateva minute pana se obtine o compozitie omogena. Se adauga smantana.
4. Supa se pune din nou pe foc si se mai lasa sa dea o data in clocot. Se presara deasupra patrunjel tocat fin.
Pofta buna!
Sursa foto: www.sxc.hu
Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Prin Bucuresti cu rucsacul in spate
Ca sa nu cada in derizoriu un autor contemporan de literatura de calatorie trebuie sa stie sa spuna povesti frumoase Si mai ales sa le spuna frumos Dan Manusaride a demonstrat ca poate face si una si alta in volumele pe care le-a publicat tot la editura Rentrop & Straton in anii din urma Calatorind prin aer pe apa...
Oferta Speciala
valabila 48h
valabila 48h

Alina Ilie s-a alaturat echipei SuntFericita.manager.ro in anul 2013. In prezent, scrie pentru dumneavoastra despre sanatate si stare de bine, diete, frumusete, retete culinare. Are experienta si in domenii precum fiscalitate si contabilitate, idei de afaceri si agricultura.
Newsletter GRATUIT SuntFericita
Aboneaza-te acum GRATUIT si primesti imediat Raportul Special "Retete de detoxifiere pe baza de fructe si legume"
