Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Dieta cu supe - 5 retete pentru a slabi sanatos dupa Sarbatori

de Viorica Ghinea la 2017-01-04
Dieta cu supe - 5 retete pentru a slabi sanatos dupa Sarbatori
Supele sunt ideale pentru eliminarea toxinelor din organism, sunt hranitoare si excelente pentru accelerarea tranzitului intestinal si imbunatatirea digestiei. Pentru a preveni carentele nutritionale, o buna idee este introducerea supelor in regimul alimentar. Foloseste legume proaspete sau congelate si condimente pentru a obtine cele mai bune supe care te vor ajuta sa slabesti sanatos. In decursul a 5 zile vei reusi sa scapi de circa 3 kilograme.


In cele ce urmeaza, iata 5 retete de supe pentru un corp de invidiat:

Supa de rosii

A fost demonstrat stiintific faptul ca antioxidantii prezenti in rosii ofera protectie impotriva cancerului (de colon, prostata, san, endometrial, pulmonar). Rosiile contin licopen, un antioxidant puternic care intareste organismul si lupta impotriva infectiilor. Supa de rosii constituie un pranz sau o cina sanatoasa.

Supa de morcovi cu usturoi si chimen

Bogat in vitamine si saruri minerale, morcovul sustine imunitatea naturala, crescand rezistenta fata de infectii. Usturoiul scade riscul de boli cardiovasculare, cancer, astm, raceala, gripa, previne afectiunile pielii, asa ca profita din plin de beneficiile sale prin includerea in cat mai multe preparate culinare.

Supa de linte

Te ajuta sa iti mentii greutatea la limite normale si protejeaza sanatatea inimii. Specialistii spun ca femeile aflate la menstruatie au nevoie de alimente bogate in fier, iar lintea este o sursa excelenta.

Supa de naut

Nautul are capacitatea de a reduce in mod natural colesterolul rau din organism si nivelul trigliceridelor, prevenind astfel afectiunile cardiovasculare. Supa de naut este ideala pentru a slabi rapid si sanatos.

Supa crema de sfecla rosie

Sfecla rosie contine vitamine, minerale si substante active care lupta impotriva anemiei. Cruda sau fiarta, sfecla rosie ajuta si la vindecarea diferitelor afectiuni ale aparatului respirator si amelioreaza afectiunile hepatice.

Foto: pixabay.com

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Hon-Do-Ryu Karate


Descopera acum esenta acestei arte martiale chiar de la Sensei Georg Nicolau - initiatorul sistemului in lucrarea omonima  Hon-Do-Ryu Karate Hon-Do-Ryu Karate urmeaza drumul vechilor maestri din Okinawa pune accent pe imbinarea celor 3 aspecte esentiale ale artelor martiale excluzand competitia sportiva ca scop in sine Gi –...

Oferta Speciala
valabila 48h

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 4.04 din 5 - 12 voturi.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre detoxifiere

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre cura de slabire

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre regim de slabire

Cele mai citite articole

Investitia in aur poate fi o modalitate de diversificare a portofoliului, dar si de obtinere a unei ...
Ce intelegem prin vindecare? Ne referim la vindecarea corpului fizic, vindecarea ...
In ultimele decenii, bauturile energizante au castigat popularitate in randul consumatorilor din ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0