Supa de rosii
A fost demonstrat stiintific faptul ca antioxidantii prezenti in rosii ofera protectie impotriva cancerului (de colon, prostata, san, endometrial, pulmonar). Rosiile contin licopen, un antioxidant puternic care intareste organismul si lupta impotriva infectiilor. Supa de rosii constituie un pranz sau o cina sanatoasa.
Supa de morcovi cu usturoi si chimen
Bogat in vitamine si saruri minerale, morcovul sustine imunitatea naturala, crescand rezistenta fata de infectii. Usturoiul scade riscul de boli cardiovasculare, cancer, astm, raceala, gripa, previne afectiunile pielii, asa ca profita din plin de beneficiile sale prin includerea in cat mai multe preparate culinare.
Supa de linte
Te ajuta sa iti mentii greutatea la limite normale si protejeaza sanatatea inimii. Specialistii spun ca femeile aflate la menstruatie au nevoie de alimente bogate in fier, iar lintea este o sursa excelenta.
Supa de naut
Nautul are capacitatea de a reduce in mod natural colesterolul rau din organism si nivelul trigliceridelor, prevenind astfel afectiunile cardiovasculare. Supa de naut este ideala pentru a slabi rapid si sanatos.
Supa crema de sfecla rosie
Sfecla rosie contine vitamine, minerale si substante active care lupta impotriva anemiei. Cruda sau fiarta, sfecla rosie ajuta si la vindecarea diferitelor afectiuni ale aparatului respirator si amelioreaza afectiunile hepatice.
Foto: pixabay.com
Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Ghid privind aplicarea dreptului la educatie pentru copiii cu dizabilitati din Romania
De ce copiii cu dizabilitati sunt marginalizati sau chiar exclusi intr-o forma sau alta din sistemul national de educatie Nu e suficient ca acesti copii duc deja o lupta cumplita cu ei insisi De ce trebuie sa duca inca una cu autoritatile cu institutii indiferente care de fapt sunt obligate prin lege sa le faciliteze accesul la educatie ...
Oferta Speciala
valabila 48h
valabila 48h
Newsletter GRATUIT SuntFericita
Aboneaza-te acum GRATUIT si primesti imediat Raportul Special "Retete de detoxifiere pe baza de fructe si legume"
