Supa de rosii
A fost demonstrat stiintific faptul ca antioxidantii prezenti in rosii ofera protectie impotriva cancerului (de colon, prostata, san, endometrial, pulmonar). Rosiile contin licopen, un antioxidant puternic care intareste organismul si lupta impotriva infectiilor. Supa de rosii constituie un pranz sau o cina sanatoasa.
Supa de morcovi cu usturoi si chimen
Bogat in vitamine si saruri minerale, morcovul sustine imunitatea naturala, crescand rezistenta fata de infectii. Usturoiul scade riscul de boli cardiovasculare, cancer, astm, raceala, gripa, previne afectiunile pielii, asa ca profita din plin de beneficiile sale prin includerea in cat mai multe preparate culinare.
Supa de linte
Te ajuta sa iti mentii greutatea la limite normale si protejeaza sanatatea inimii. Specialistii spun ca femeile aflate la menstruatie au nevoie de alimente bogate in fier, iar lintea este o sursa excelenta.
Supa de naut
Nautul are capacitatea de a reduce in mod natural colesterolul rau din organism si nivelul trigliceridelor, prevenind astfel afectiunile cardiovasculare. Supa de naut este ideala pentru a slabi rapid si sanatos.
Supa crema de sfecla rosie
Sfecla rosie contine vitamine, minerale si substante active care lupta impotriva anemiei. Cruda sau fiarta, sfecla rosie ajuta si la vindecarea diferitelor afectiuni ale aparatului respirator si amelioreaza afectiunile hepatice.
Foto: pixabay.com
Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Strategia Business4Edu - Educatie cu mindset de leadership
Strategia Business4Edu – Educatie cu mindset de leadership va ofera instrumente clare pentru a transforma procesul de invatare intr-o experienta mai placuta mai eficienta si mai relevanta pentru copii si pentru comunitatea scolara In acest moment lucrarea & 39;Strategie Business4Edu - Educatie cu mindset de leadership& 39; este in curs...
Oferta Speciala
valabila 48h
valabila 48h
Newsletter GRATUIT SuntFericita
Aboneaza-te acum GRATUIT si primesti imediat Raportul Special "Retete de detoxifiere pe baza de fructe si legume"

Categorii

de 




























