Sparanghelul este o leguma saraca in calorii si din acest motiv este indicata de nutritionisti in curele de slabire. Este o sursa excelenta de vitamine (A, B1,B2, B3, B6, C, K,) si minerale (seleniu, magneziu, fier, potasiu, calciu, fosfor si mangan).
- 300 g creveti decorticati;
- 200 g sparanghel;
- o legatura de patrunjel;
- 2 fire de ceapa verde;
- 2 rosii;
- 1 salata;
- sare si piper;
- un cub de unt;
- zeama de lamaie.
Salata cu creveti si sparanghel - modalitate de preparare
1. Se curata bine sparanghelul si se taie bucati de 4 cm lungime, apoi se pune la fiert in apa cu sare cca. 20 de minute.
2. Crevetii se prajesc in unt cateva minute pana se rumenesc, apoi se iau de pe foc si se lasa sa se raceasca.
3. Se toaca marunt ceapa verde, patrunjelul, salata verde, rosiile, apoi se pun intr-un bol.
4. Peste legume se pun crevetii si sparanghelul, se stropeste cu putina zeama de lamaie si se adauga sare si piper dupa gust.
Pofta buna!
Sursa foto: www.sxc.hu
Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Prin Bucuresti cu rucsacul in spate
Ca sa nu cada in derizoriu un autor contemporan de literatura de calatorie trebuie sa stie sa spuna povesti frumoase Si mai ales sa le spuna frumos Dan Manusaride a demonstrat ca poate face si una si alta in volumele pe care le-a publicat tot la editura Rentrop & Straton in anii din urma Calatorind prin aer pe apa...
Oferta Speciala
valabila 48h
valabila 48h

Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.
Newsletter GRATUIT SuntFericita
Aboneaza-te acum GRATUIT si primesti imediat Raportul Special "Retete de detoxifiere pe baza de fructe si legume"
