Sparanghelul este o leguma saraca in calorii si din acest motiv este indicata de nutritionisti in curele de slabire. Este o sursa excelenta de vitamine (A, B1,B2, B3, B6, C, K,) si minerale (seleniu, magneziu, fier, potasiu, calciu, fosfor si mangan).
- 300 g creveti decorticati;
- 200 g sparanghel;
- o legatura de patrunjel;
- 2 fire de ceapa verde;
- 2 rosii;
- 1 salata;
- sare si piper;
- un cub de unt;
- zeama de lamaie.
Salata cu creveti si sparanghel - modalitate de preparare
1. Se curata bine sparanghelul si se taie bucati de 4 cm lungime, apoi se pune la fiert in apa cu sare cca. 20 de minute.
2. Crevetii se prajesc in unt cateva minute pana se rumenesc, apoi se iau de pe foc si se lasa sa se raceasca.
3. Se toaca marunt ceapa verde, patrunjelul, salata verde, rosiile, apoi se pun intr-un bol.
4. Peste legume se pun crevetii si sparanghelul, se stropeste cu putina zeama de lamaie si se adauga sare si piper dupa gust.
Pofta buna!
Sursa foto: www.sxc.hu
Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
In slujba coroanei
Volumul memorialistic & 39;In slujba coroanei& 39; ne invita sa cunoastem perspectiva personala a autorului dl Dan Ion Lazar membru al echipei ce a insotit Familia Regala la revenirea in tara ca martor si participant direct la evenimentele petrecute atunci dar si mai tarziu la activitatile Casei Regale Romane Aflam intai despre...
Oferta Speciala
valabila 48h
valabila 48h

Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.
Newsletter GRATUIT SuntFericita
Aboneaza-te acum GRATUIT si primesti imediat Raportul Special "Retete de detoxifiere pe baza de fructe si legume"
