SuntFericita cauta meniu
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Supa crema de morcovi cu usturoi si chimen

Supa crema de morcovi cu usturoi si chimen
Morcovii contin vitamine, minerale, antioxidanti si substante esentiale pentru buna functionare a organismului. Fibrele continute de morcovi ajuta la functionarea corecta a sistemului digestiv, iar vitamina A este esentiala petnru sanatatea ochilor. Iti prezint mai jos o reteta savuroasa, care va fi pe placul intregii familii - supa crema de morcovi cu usturoi si chimen.


Daca iti plac supele creme, atunci cu siguranta vei aprecia reteta noastra de supa crema de morcovi cu usturoi si chimen. Este o reteta extrem de usoara, rapida, sanatoasa, care nu necesita mult timp pentru preparare.
Studiile au aratat ca morcovii sunt un remediu excelent impotriva ridurilor, arsurilor solare si imbatranirii pielii.
Pe langa faptul ca iti ofera o senzatie de satietate mai mult timp, morcovii reduc si nivelul de colesterol din sange si te protejeaza de diverse afectiuni.
Ingrediente:
- 1 kg de morcovi;
- 2 cartofi;
- 3-4 catei de usturoi;
- pastarnac;
- telina;
- sare si piper;
- patrunjel;
- zeama de lamaie;
- un varf de lingurita de chimen.
Supa crema de morcovi cu usturoi - modalitate de preparare
1. Cartofii, morcovii, telina si pastarnacul se curata si se pun la fiert in apa cu sare. Dupa ce au fiert, legumele se pun in blender si se mixeaza cateva secunde pana se obtine un piure.
2. Piureul se pune pe foc intr-o alta oala si se adauga o parte din supa in care au fiert legumele.
3. Se adauga in supa putina zeama de lamaie, usturoiul pisat, chimenul, sarea si piperul. La final se presara patrunjel tocat marunt.
Se serveste cu crutoane.
Iata si alte retete de supe care te-ar putea interesa:
- supa crema de spanac
- supa crema de dovleac
- supa crema de ciuperci
- supa crema de telina

Sursa foto: www.sxc.hu

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Hon-Do-Ryu Karate


Descopera acum esenta acestei arte martiale chiar de la Sensei Georg Nicolau - initiatorul sistemului in lucrarea omonima  Hon-Do-Ryu Karate Hon-Do-Ryu Karate urmeaza drumul vechilor maestri din Okinawa pune accent pe imbinarea celor 3 aspecte esentiale ale artelor martiale excluzand competitia sportiva ca scop in sine Gi –...

Oferta Speciala
valabila 48h

de Alina Ilie
Alina Ilie s-a alaturat echipei SuntFericita.manager.ro in anul 2013. In prezent, scrie pentru dumneavoastra despre sanatate si stare de bine, diete, frumusete, retete culinare. Are experienta si in domenii precum fiscalitate si contabilitate, idei de afaceri si agricultura.
Newsletter GRATUIT SuntFericita
Aboneaza-te acum GRATUIT si primesti imediat Raportul Special "Retete de detoxifiere pe baza de fructe si legume"

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre retete cu usturoi

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre morcovi

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre usturoi

Cele mai citite articole

De multe ori ne trezim tarziu, suntem pe graba si nu apucam sa mancam un mic dejun sanatos, care sa ...
Grasimea de pe abdomen este inamicul numarul unu al siluetei. Toate femeile isi doresc sa scape ...
Stilul vestimentar iti poate evidentia foarte usor trasaturile, mai ales daca este ales corect, cu ...
Slabeste rapid
si scapa de toxine!
Iti oferim un Raport Special GRATUIT
"Retete de detoxifiere pe baza de fructe si legume"
Citeste zilnic GRATUIT totul despre sanatate, frumusete, stil!
Adauga mai jos adresa ta de email
si primesti Raportul Gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016