Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Top 10 trucuri pentru a economisi timpul in bucatarie

Top 10 trucuri pentru a economisi timpul in bucatarie
Chiar daca nu esti o bucatareasa excelenta, esti, cu siguranta, una decenta. Poti pregati o cina fara sa te straduiesti prea tare, folosind ceea ce ai prin casa si fara a avea nevoie de o reteta anume. Si asta pentru ca stii sa-ti umpli camara cu cele trebuincioase, ingredientele de baza ale mancarurilor, dar ai si cativa asi in maneca.


1. Ai uitat sa racesti vinul? Pune-l in chiuveta si acopera-l cu gheta. Pune niste sare deasupra ghetii, apoi umple chiuveta cu apa. In cateva minute obtii rezultatul dorit.
2. Nu te descurci prea bine cu cutitul? Poti sa toci marunt cu instrumentul cu care tai pizza.
3. Nu coci prea des? Atunci tine niste miez de paine in cutia cu zahar brun, pentru ca acesta sa nu se intareasca.
4. Ti se strica bananele prea repede? Taie-le in bucati si congeleaza-le, pentru a le putea folosi la smoothie-uri. In acest fel, nici nu vei mai avea nevoie de gheata, ceea ce inseamna ca smoothie-ul va fi mai putin apos.
5. Trebuie sa masori mierea sau untul de arahide? Clateste cana de masurare cu apa fierbinte, rastoarna apa, dar nu sterge cana. Cand o vei umple cu ingredientul dorit, acesta va curge fara probleme.
6. Trebuie sa ungi o tava cu unt? Aici intra in joc hartia cerata.
7. Ai nevoie de suc de lamaie? Ruleaza lamaia pe masa, apasand cu palma. Dupa ce o vei stoarce, sucul va iesi mult mai rapid.
8. Ce sa faci cu ierburile aromatice proaspete? Pune-le intr-un prosop de bucatarie umed, apoi intr-o punga de plastic si la congelator cu ele. Se vor mentine intacte.
9. Esti pe fuga? Tine pe masa sau pe chiuveta un vas in care sa aduni toate resturile. In acest fel, nu te vei duce mereu la cosul de gunoi cu cojile de cartofi, apoi cu restul de morcov, coditele de patrunjel etc.
10. Curatarea de coaja a unui ou fiert nu este asa floare la ureche. Cel mai bine este sa tai oul in doua si sa extragi jumatatea cu ajutorul unei linguri. Verifica inainte de a baga in gura, sa nu mai existe urme de coaja.
 

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Revolutia Menopauzei


In acest moment lucrarea se afla in curs de retiparire De indata ce va ajunge in stoc va vom trimite comanda dvs cu prioritate   Descopera alternativa naturala fara medicamente Poti duce din nou o viata normala Cercetatorii au descoperit ca ADN-ul personal determina modul in care corpul tau metabolizeaza estrogenul precum si cat de...

Oferta Speciala
valabila 48h

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 3.75 din 5 - 2 voturi.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre trucuri

Cele mai citite articole

Te-ai simtit vreodata coplesita de haosul din locuinta ta si nu ai stiut cum sa faci fata ...
Semintele de chia nu sunt doar o sursa bogata de nutrienti esentiali, ci si un ingredient versatil ...
Hipotiroidismul se produce atunci cand glanda tiroidiana isi incetineste functionarea si reduce ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0