Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Top 10 trucuri pentru a economisi timpul in bucatarie

Top 10 trucuri pentru a economisi timpul in bucatarie
Chiar daca nu esti o bucatareasa excelenta, esti, cu siguranta, una decenta. Poti pregati o cina fara sa te straduiesti prea tare, folosind ceea ce ai prin casa si fara a avea nevoie de o reteta anume. Si asta pentru ca stii sa-ti umpli camara cu cele trebuincioase, ingredientele de baza ale mancarurilor, dar ai si cativa asi in maneca.


1. Ai uitat sa racesti vinul? Pune-l in chiuveta si acopera-l cu gheta. Pune niste sare deasupra ghetii, apoi umple chiuveta cu apa. In cateva minute obtii rezultatul dorit.
2. Nu te descurci prea bine cu cutitul? Poti sa toci marunt cu instrumentul cu care tai pizza.
3. Nu coci prea des? Atunci tine niste miez de paine in cutia cu zahar brun, pentru ca acesta sa nu se intareasca.
4. Ti se strica bananele prea repede? Taie-le in bucati si congeleaza-le, pentru a le putea folosi la smoothie-uri. In acest fel, nici nu vei mai avea nevoie de gheata, ceea ce inseamna ca smoothie-ul va fi mai putin apos.
5. Trebuie sa masori mierea sau untul de arahide? Clateste cana de masurare cu apa fierbinte, rastoarna apa, dar nu sterge cana. Cand o vei umple cu ingredientul dorit, acesta va curge fara probleme.
6. Trebuie sa ungi o tava cu unt? Aici intra in joc hartia cerata.
7. Ai nevoie de suc de lamaie? Ruleaza lamaia pe masa, apasand cu palma. Dupa ce o vei stoarce, sucul va iesi mult mai rapid.
8. Ce sa faci cu ierburile aromatice proaspete? Pune-le intr-un prosop de bucatarie umed, apoi intr-o punga de plastic si la congelator cu ele. Se vor mentine intacte.
9. Esti pe fuga? Tine pe masa sau pe chiuveta un vas in care sa aduni toate resturile. In acest fel, nu te vei duce mereu la cosul de gunoi cu cojile de cartofi, apoi cu restul de morcov, coditele de patrunjel etc.
10. Curatarea de coaja a unui ou fiert nu este asa floare la ureche. Cel mai bine este sa tai oul in doua si sa extragi jumatatea cu ajutorul unei linguri. Verifica inainte de a baga in gura, sa nu mai existe urme de coaja.
 

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
In slujba coroanei


Volumul memorialistic & 39;In slujba coroanei& 39; ne invita sa cunoastem perspectiva personala a autorului dl Dan Ion Lazar membru al echipei ce a insotit Familia Regala la revenirea in tara ca martor si participant direct la evenimentele petrecute atunci dar si mai tarziu la activitatile Casei Regale Romane Aflam intai despre...

Oferta Speciala
valabila 48h

Cat de utila va este aceasta informatie? Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 3.75 din 5 - 2 voturi.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre trucuri

Cele mai citite articole

Proteinele, pentru majoritatea oamenilor inseamna o portie de carne carne, sursa sigura pe care ...
Pietrele la rinichi, infectiile de tract urinar sau cancerul renal sunt doar cateva dintre ...
Imbunatatirea digestiei este un proces de durata, care presupune o grija si o atentie amanuntita in ...
Slabeste rapid
si scapa de toxine!
Iti oferim un Raport Special GRATUIT
"Retete de detoxifiere pe baza de fructe si legume"
Citeste zilnic GRATUIT totul despre sanatate, frumusete, stil!
Adauga mai jos adresa ta de email
si primesti Raportul Gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016