Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Top 3 semne ca relatia voastra este pe duca...

de Sunt Fericita la 2014-11-17
Top 3 semne ca relatia voastra este pe duca...
Nu toate relatiile sunt facute sa reziste o viata intreaga. Si daca genul de persoana care nu va tine cu dintii de o relatie oricum prost cladita, o sa ai ocazia sa treci prin numeroase relatii ce se vor destrama sub ochii tai.


In mod concret, unii nu sunt facuti sa ramana impreuna doar de dragul de a avea o relatie. Unora nu le este teama sa fie singuri sau sa plece in lume sa isi caute jumatatea.

Iata si semnele ca relatia voastra nu va mai tine mult timp si ca poti incepe sa te desprinzi:

1. V-ati jignit grav.
Nu ma refer la faptul ca i-ai spus partenerului ta ca nu gateste asa de bine pe cat se lauda. Ma refer la acea zi cand i-ai spus ca profita de tine si ca nu se implica la fel cum te implici tu. De fapt si de drept, l-ai facut hot si mincinos.

Daca jignirile pe care vi le-ati adus unul altuia sunt grave, cel mai sigur relatia se va strica in timp. Cuvintele grele nu se uita asa de usor, uneori niciodata. Se vor aduce in discutie la fiecare noua cearta.

2. Nu se mai cearta cu tine si nici tu nu mai deloc chef sa te certi cu el. De cate ori te supara, pur si simplu te inchizi in camera ta sau pleci sa bei o cafea cu prietenele tale. Nu te mai zbati si aici de obicei se cam termina relatiile. Daca nu va mai certati, inseamna ca nu mai sunteti dispusi sa depuneti eforturi reale pentru a intari legatura dintre voi.

3. Nici nu va mai priviti in ochi. Evitati contactul vizual din ce in ce mai des. Poate ca nu ti-ai dat seama, dar nu l-ai mai privit in ochi de ceva timp, poate de cateva zile sau poate de mai mult de o luna. Va pupati in treacat si poate ca aseara ati dormit din nou in acelasi pat, dar nu va mai priviti in ochi si asta implica o raceala peste care nu se trece asa usor.

Mult succes si relatii sanatoase!


sursa foto: www.freegreatpicture.com

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Hon-Do-Ryu Karate


Descopera acum esenta acestei arte martiale chiar de la Sensei Georg Nicolau - initiatorul sistemului in lucrarea omonima  Hon-Do-Ryu Karate Hon-Do-Ryu Karate urmeaza drumul vechilor maestri din Okinawa pune accent pe imbinarea celor 3 aspecte esentiale ale artelor martiale excluzand competitia sportiva ca scop in sine Gi –...

Oferta Speciala
valabila 48h

de Sunt Fericita
Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 4.67 din 5 - 3 voturi.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre relatii toxice

Cele mai citite articole

Hipotiroidismul se produce atunci cand glanda tiroidiana isi incetineste functionarea si reduce ...
In cautarea unei diete sanatoase, multe persoane se concentreaza pe alimentele care nu sunt doar ...
In cautarea unei diete echilibrate si sanatoase, fulgii de ovaz sunt un aliat de nadejde pentru cei ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0