Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Ti-e frica de singuratate? 6 ganduri care te vor convinge ca nu orice relatie merita

de Viorica Ghinea la 2020-11-11
Ti-e frica de singuratate? 6 ganduri care te vor convinge ca nu orice relatie merita
Multe persoane prefera sa ramana in relatii toxice ori sa intre in legaturi sentimentale fara sa simta ceva special doar pentru ca au frica de singuratate. Daca te afli intr-una dintre aceste cazuri, este momentul sa invingi aceasta teama si sa iti schimbi principiile de viata. Ai multe lucruri frumoase de pierdut daca continui pe acest drum gri.


Frica de singuratate: cum poti sa o invingi?


Ai nevoie de motive pentru a tine la distanta frica de singuratate? Iata mai jos cateva ganduri care te vor convinge ca esti mai puternica de atat.


1. Dragostea este un sentiment sacru

Uneori simti ca dragostea nu exista si ca este doar o iluzie? Spui acest lucru pentru ca nu ai avut ocazia sa o gusti, sa o traiesti alaturi de un barbat care sa merite sa ii arati tot ceea ce ai mai frumos in suflet. Din pacate, nici nu o vei putea simti daca ramai in continuare intr-o relatie toxica ori alaturi de un barbat care nu iti face inima sa bata mai tare.


2. Meriti sa fii iubita

Nu te multumi cu relatii sentimentale mediocre cand poti sa traiesti povesti frumoase. Dar inainte de a le trai, ai nevoie de o perioada in care sa fii singura, sa te vindeci de ranile care ti-au fost provocate de partenerii nepotriviti. Asadar, nu lasa frica de singuratate sa iti intunece judecata.


3. Nu esti mai urata ori incompententa daca esti singura

Multe femei au frica de singuratate pentru ca au impresia ca sunt mai urate ori incompetente daca nu au langa ele un barbat. Gresit! Nu este oare mai rau sa stai langa un partener care seaca pe zi ce trece pofta de viata din tine?


4. O relatie trebuie sa te inspire sa devii o persoana mai buna

Cum iti dai seama ca iti este frica de singuratate? Atunci cand nu mai faci diferenta intre o relatie frumoasa si una mediocra. Prima te va inspira intotdeauna sa devii o persoana mai buna pe zi ce trece. Iti vei dori sa ii arati nu doar partenerului tau, ci intregii lumi cat de frumoasa este dragostea.


5. Un partener nepotrivit nu merita timpul tau

Ramai singura pana cand iti gasesti un barbat care sa merite timpul tau. Nu il dedica unui partener care nici macar nu te apreciaza. Ai nevoie de cineva care sa ramana alaturi de tine cand esti bolnava, care sa te sarute pe frunte inainte de culcare.


6. Asteapta pe cineva care te asculta cu placere

Nu ramane intr-o relatie toxica doar pentru ca iti este frica de singuratate. Meriti sa ai langa tine un barbat caruia sa ii straluceasca privirea atunci cand se uita la tine, care iti soarbe fiecare cuvant.



Nu lasa frica de singuratate sa iti conduca intreaga viata. Daca ramai intr-o relatie toxica, iti rapesti singura dreptul de a intalni un barbat care sa te pretuiasca.


Sursa foto: pixabay.com

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Revolutia Menopauzei


In acest moment lucrarea se afla in curs de retiparire De indata ce va ajunge in stoc va vom trimite comanda dvs cu prioritate   Descopera alternativa naturala fara medicamente Poti duce din nou o viata normala Cercetatorii au descoperit ca ADN-ul personal determina modul in care corpul tau metabolizeaza estrogenul precum si cat de...

Oferta Speciala
valabila 48h

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 4.5 din 5 - 10 voturi.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre singuratate

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre relatie toxica

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre cuplu

Cele mai citite articole

Hipotiroidismul se produce atunci cand glanda tiroidiana isi incetineste functionarea si reduce ...
In cautarea unei diete sanatoase, multe persoane se concentreaza pe alimentele care nu sunt doar ...
In cautarea unei diete echilibrate si sanatoase, fulgii de ovaz sunt un aliat de nadejde pentru cei ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0