Studiul arata un ca compus chimic pe care il contine cafeaua - acidul clorogenic, este un remediu excelent de combatere a obezitatii, deoarece reduce semnificativ rezistenta la insulina si acumularea de grasimi in ficat
Savantii au descoperit ca acidul clorogenic a fost eficient nu numai in prevenirea cresterii in greutate, ci a ajutat si la mentinerea unui nivel normal al glicemiei si a unei stari bune a sanatatii ficatului.
"Studii anterioare au aratat ca printre beneficiile consumului de cafea se numara scaderea riscului de instalare a unor boli cronice ca diabetul de tip II si afectiunile cardiovasculare. Cercetarea noastra merge mai departe, cautand sa identifice beneficiile asociate acestui compus chimic (acid clorogenic, n.r.) care se gaseste din abundenta in cafea, dar si in fructe si legume ca merele, perele, rosiile si coacazele", a declarat Yongjie Ma de la University of Georgia.
"Acidul clorogenic este un antioxidant puternic care reduce inflamatiile. Multe dovezi arata ca bolile legate de obezitate sunt cauzate de inflamarea cronica, deci daca putem controla acest aspect, putem reduce unele dintre efectele negative ale castigarii excesive in greutate", a mai spus Yongjie Ma.
Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Prin Bucuresti cu rucsacul in spate
Ca sa nu cada in derizoriu un autor contemporan de literatura de calatorie trebuie sa stie sa spuna povesti frumoase Si mai ales sa le spuna frumos Dan Manusaride a demonstrat ca poate face si una si alta in volumele pe care le-a publicat tot la editura Rentrop & Straton in anii din urma Calatorind prin aer pe apa...
Oferta Speciala
valabila 48h
valabila 48h
Newsletter GRATUIT SuntFericita
Aboneaza-te acum GRATUIT si primesti imediat Raportul Special "Retete de detoxifiere pe baza de fructe si legume"
