Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Destinatii de vacanta ieftine pentru anul 2019

de Sunt Fericita la 2019-05-14
Destinatii de vacanta ieftine pentru anul 2019
Ne apropiem cu pasi repezi de perioada concediilor din anul 2019, asa ca ti-am pregatit o lista cu destinatii de vacanta ieftine pentru acest an. Tari absolut spectaculoase, care te vor surprinde intr-un mod placut, fara sa fii nevoit sa scoti multi bani din buzunar.


7 Destinatii ieftine pentru vacanta anului 2019


 
Daca iti doresti sa ai parte de o vacanta de neuitat, nu este nevoie sa faci un imprumut bancar pentru a-ti permite. Exista o multime de destinatii de calatorie formidabile, pentru care nu esti nevoit sa platesti o avere.


Iata cateva dintre recomandarile noastre in materie de vacante pentru 2019.

 
Thessaloniki - GRECIA. Orasul-port Thessaloniki este una dintre alegerile inspirate de vacanta. Te poti bucura de o multime de atractii, vei putea explora o multime de locuri, te vei bucura de o mancare delicioasa si nici nu vei scoate multi bani din buzunar. Din Thessaloniki poti ajunge foarte usor si in Halkidiki, acolo unde te vei bucura de o plaja cu un nisip auriu, fin si o mare turcoaz. Destinatia perfecta pentru vacanta de vara din 2019.

 
Yerevan- ARMENIA. O multime de cladiri fastuoase, terase cu preparate delicioase, dar si un bulevard spectaculos care iti va arata fantanile din Piata Republicii, un spectacol mai ales pe timp de noapte. O destinatie ieftina, mai ales daca ne gandim ca 100 de drami aemeni inseamna mai putin de 1 leu romanesc.

 
Izmir -TURCIA. Pentru luna iunie, destinatia situata pe coasta Marii Egee este spectaculoasa. Aici vei vedea o multime de natii care traiesc laolalta, printre care francezi, italieni, armeni, greci si francezi. In luna Iunie te vei bucura si de evenimentul cultural de premiera in Turcia, Festivalul International Izmir, care iti va aduce in prim plan o serie de spectacole de balet, dar si multe spectacole de teatru si muzica.

 
Budapesta - UNGARIA. In Ugaria, din fericire, poti face o multime de lucruri cu un buget redus. O metropola in care vei vedea o arhitectura aparte, Falk Miksa, una dintre cele mai renumite strazi de pe glob datorita muzeelor si magazinelor spectaculoase, dar si cartierul Districtul VIII, demult un cartier mafiot de temut, dar acum unul dintre punctele forte ale turismului tarii.

 
Priștina - KOSOVO. Daca iti place la nebunie cafeaua, atunci trebuie sa mergi in Priștina, deoarece aici sorbitul unei cafele fierbinti este activitatea preferata a localnicilor. Te vei bucura de o multime de palate, sclupturi pictate in mod diferit de la un an la altul, un centru de control pentru armata sarbeasca, dar si o arhitectura bizantina de mare efect.

 
Sarajevo, BOSNIA si HERTEGOVINA. Cel mai indicat este sa iti pastrezi o vacanta de iarna pentru Sarajevo, deoarece aici localnici stiu cum sa iti infrumuseteze iarna. Centrul istoric al Imperiului Otoman este de-a dreptul spectaculor, iar aici pofta de istorie iti va fi pe deplin multumita. O energie iesita din comun si un decor de vis pentru o vacanta de iarna perfecta.

 
Porto - PORTUGALIA. In perioada calduroasa, Porto este unul dintre cele mai cautate orase. Este un loc ideal in care poti observa o multime de artisti stradali, unde vei observa galerii pline de obiecte de arta si decoratiuni fine. Mancarea este un adevarat spectacol, iar daca ajungi in Porto trebuie neaparat sa savurezi o bere rece portugheza.


Sursa foto: pixabay.com

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
De dor de sufletul lui Andersen - Nichita Stanescu


Texte cu o circulatie foarte restransa si texte inedite ale poetului Nichita Stanescu – un mic tezaur care a stat ascuns vreme de decenii Volumul contine si un corp de texte originale recoltate din arhiva personala a autorului de sotia sa Comoara a fost pastrata de autor intr-un dosar pe coperta caruia a scris De dor...

Oferta Speciala
valabila 48h

de Sunt Fericita
Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 5 din 5 - 6 voturi.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

    Cele mai citite articole

    Hipotiroidismul se produce atunci cand glanda tiroidiana isi incetineste functionarea si reduce ...
    In preajma sarbatorilor Pascale ne aflam in cautarea cadourilor perfecte pentru cei dragi. Alegerea ...
    In cautarea unei diete sanatoase, multe persoane se concentreaza pe alimentele care nu sunt doar ...
    Slabeste rapid si scapa de toxine!
     
    Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
     
    Citeste zilnic GRATUIT totul
    despre sanatate, frumusete, stil!
     
    Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
    Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
    0