Ingrediente:
- 4 banane mari, coapte
- 120 g unt
- 85 g zahar tos
- 85 g zahar brun
- 2 oua
- 1 lingura dulce de leche sau de lapte condensat
- 220 g faina alba
- ½ plic praf de copt
- 50-70 g miez de nuca
- 70 g fulgi de ciocolata (optional)
Se incalzeste cuptorul la 180 de grade. Se bat ouale, iar separat praful de copt se adauga peste faina si se amesteca. Se paseaza miezul de banana cu o furculita. In vasul de la mixer se amesteca untul, zaharul tos si cel brun. Se incorporeaza ouale batute, apoi piureul de banane si dulce de leche. Dupa ce amestecul este omogen, se incorporeaza treptat faina, fulgii de ciocolata si miezul de nuca tocat.
Amestecul astfel obtinut se toarna in tava de chec unsa in prealabil cu unt si pudrata cu faina. Nivelati aluatul si dati la copt pentru aproximativ 45-50 de minute. Verificati daca este facut cu o scobitoare. Daca scobitoarea iese uscata, checul s-a copt.
Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Ghid privind aplicarea dreptului la educatie pentru copiii cu dizabilitati din Romania
De ce copiii cu dizabilitati sunt marginalizati sau chiar exclusi intr-o forma sau alta din sistemul national de educatie Nu e suficient ca acesti copii duc deja o lupta cumplita cu ei insisi De ce trebuie sa duca inca una cu autoritatile cu institutii indiferente care de fapt sunt obligate prin lege sa le faciliteze accesul la educatie ...
Oferta Speciala
valabila 48h
valabila 48h
Newsletter GRATUIT SuntFericita
Aboneaza-te acum GRATUIT si primesti imediat Raportul Special "Retete de detoxifiere pe baza de fructe si legume"
