Ingrediente:
- 4 banane mari, coapte
- 120 g unt
- 85 g zahar tos
- 85 g zahar brun
- 2 oua
- 1 lingura dulce de leche sau de lapte condensat
- 220 g faina alba
- ½ plic praf de copt
- 50-70 g miez de nuca
- 70 g fulgi de ciocolata (optional)
Se incalzeste cuptorul la 180 de grade. Se bat ouale, iar separat praful de copt se adauga peste faina si se amesteca. Se paseaza miezul de banana cu o furculita. In vasul de la mixer se amesteca untul, zaharul tos si cel brun. Se incorporeaza ouale batute, apoi piureul de banane si dulce de leche. Dupa ce amestecul este omogen, se incorporeaza treptat faina, fulgii de ciocolata si miezul de nuca tocat.
Amestecul astfel obtinut se toarna in tava de chec unsa in prealabil cu unt si pudrata cu faina. Nivelati aluatul si dati la copt pentru aproximativ 45-50 de minute. Verificati daca este facut cu o scobitoare. Daca scobitoarea iese uscata, checul s-a copt.
Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
In slujba coroanei
Volumul memorialistic & 39;In slujba coroanei& 39; ne invita sa cunoastem perspectiva personala a autorului dl Dan Ion Lazar membru al echipei ce a insotit Familia Regala la revenirea in tara ca martor si participant direct la evenimentele petrecute atunci dar si mai tarziu la activitatile Casei Regale Romane Aflam intai despre...
Oferta Speciala
valabila 48h
valabila 48h
Cat de utila va este aceasta informatie? Noteaza folosind stelele
Rating:
Nota: 2.75
din 5
- 2 voturi.
Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!