Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Vacanta extrema: zborul in spatiu, cu numai 140.000 euro

Vacanta extrema: zborul in spatiu, cu numai 140.000 euro
Virgin Galactic prevede să trimită navete în spaţiu, pentru zboruri suborbitale în scop turistic. Zborul durează aproximativ 150 minute, timp în care se ajunge la altitudinea maximă de 110 km, şi, cinci minute, pasagerii vor putea experimenta lipsa de gravitaţie. SpaceShipTwo, cu o capacitate de 6 pasageri şi 2 piloţi, este nava care va duce turiştii în spaţiu. De aici, călătorii spaţiali vor avea o vedere fabuloasă asupra Pământului. Costul unei călătorii este de 200.000 dolari (cam 140.000 euro) de persoană.


440 persoane de diferite naÅ£ionalităţi au rezervat deja un loc la bordul navelor spaÅ£iale Virgin Galactic ale miliardarului Richard Branson. Printre persoanele publice care vor urca primele la bordul navetelor spaÅ£iale figurează câteva celebrităţi americane, precum actorii Victoria Principal ÅŸi Russell Brand. "Multora le place aventura ÅŸi vor să înfrunte o nouă provocare", este de părere Stephanie Anevich, coproprietar al grupului Vision 2000, care face rezervări în Canada pentru zborurile Virgin Galactic. "Sunt ÅŸi oameni cu adevărat bogaÅ£i care vor să meargă în spaÅ£iu pentru că-ÅŸi permit să facă aproape tot ce doresc", a mai declarat ea Associated Press.

Printre cei 440 viitori pasageri ai navetelor spaÅ£iale se numera ÅŸi un adolescent canadian, astăzi în vârstă de 17 ani. Tânărul, care a vrut să rămână anonim, a strâns de anul trecut destui bani ca să poată efectua un zbor în spaÅ£iu. Visul lui ar putea deveni realitate anul viitor, el urmând să fie, la cei 18 ani ai săi, cel mai tânăr om din istoria zborurilor în spaÅ£iu.

Sumele depuse de turiÅŸtii în spaÅ£iu, care provin din 40 de ţări diferite, totalizează deja 55 milioane de dolari, dar navetele Virgin Galactic n-au terminat încă testele.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Mind Aerobics


Descoperiti aceasta inovatie demna de Premiul Nobel care va poate imbunatati functiile cerebrale prin sunete A fost dovedit stiintific faptul ca aceasta tehnologie audio revolutionara dezvolta abilitatile mentale  inlatura stresul imbunatateste capacitatea de concentrare si creativitatea imbunatateste memoria aduce o stare...

Oferta Speciala
valabila 48h

de Sunt Fericita
Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Cele mai citite articole

Exista cateva lucruri de care nicio femeie nu scapa, iar menopauza este unul dintre ele. Aceasta ...
In cautarea unei modalitati sanatoase si gustoase de a pierde in greutate, dieta cu mere poate fi ...
Ochii rosii pot fi o manifestare comuna a unei game variate de afectiuni si probleme de sanatate. ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0