Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Vedetele din Romania au donat jucarii copiilor nevoiasi

de Sunt Fericita la 2015-12-18
Vedetele din Romania au donat jucarii  copiilor nevoiasi
“Share Smiles and Spread Love” a fost mesajul campaniei careia s-au alaturat celebritatile din Romania in ajunul Craciunului. Anca Serea (PrimaTV), Octavia Geamanu (Antena3), Cristina Rus, Vladimir Draghia, Andreea Runceanu (Amadeus), Diana Bart (PrimaTV), Irina Mohora (TVR1), Camelia Baltoi (Digi Sport), Simona Taranu (Digi TV), Eli Roman (Realitatea TV), Bianca Pena, Cristina Cioran, Iulia Parlea au daruit jucarii mai vechi sau mai noi care vor face sarbatorile de iarna mai frumoase copiilor de la orgaizariile “Mia’s Children” si “Asociatia Noi Orizonturi Familia”.


   Nadina Campean a fost primul “elf” care a ajuns la prima ora a diminetii la Snack Attack Dorobanti pentru a dona jucarii de plus, creioane colorate si  jocuri, fiind urmata de Diana Bart (PrimaTV) care a daruit doua papusi si un trenulet..



“Zambetul meu este contributia mea la binele omenirii”, a fost mesajul transmis de Vladimir Draghia unui copil. Acesta s-a transformat lintr-un Mos Craciun modern si a venit cu un sac de jucarii in spate.

Solista Cristina Rus a donat o parte dintre jucariile copiilor sai, depozitate intr-o cutie mare, iar mamicile Bianca Pena (Ionita) si Eli Roman (Realitatea TV) au fost insotite de bebelusii lor pentru a darui altor copii jucarii.



Andreea Runceanu  a preferat sa intarzie la repetitiile cu trupa Amadeus pentru a face cateva cadouri, iar Anca Serea a trimis jucarii in numele lui David, Sara, Noah si Ava, cei patru copii ai sai.

   Desi nu se afla in tara, Iulia Vantur a daruit jucarii prin prietena sa, Iulia Parlea, in timp ce George si Lorena Buhnici au trimis jucarii printr-o “sanie”” pe patru roti . Cristina Cioran s-a “deghizat” in Minnie Mouse, iar Camelia Baltoi , Simona Taranu si Irina Mohora  au completat Sacul lui Mos Craciun cu papusi, masinute si jucarii mari din plus.



 Pana pe 22 decembrie poti dona si tu jucarii in oricare dintre magazinele Snack Attack din Piata Dorobanti (Andrei Muresanu nr. 28), City Gate (Piata Presei Libere nr. 3-5), Calea Victoriei nr. 224,Calea Victoriei nr. 12A, Izvor Splaiul Independentei nr. 7, Upground Fabrica de Glucoza.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Jurnal de tatic


Cresterea copilului de la o zi la un an Posibil Mai curand cresterea parintilor de la o zi la un an JURNAL DE TATIC - un adevarat manual pentru tatici Dar dedicat mamicilor Gata Asteptarea a luat sfarsit Prima carte despre implicarea tatalui in cresterea copilului a venit din tipografie 0 teorie 100 practica zi de zi si mai ales ...

Oferta Speciala
valabila 48h

de Sunt Fericita
Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre donatii

Cele mai citite articole

Exista cateva lucruri de care nicio femeie nu scapa, iar menopauza este unul dintre ele. Aceasta ...
In cautarea unei modalitati sanatoase si gustoase de a pierde in greutate, dieta cu mere poate fi ...
Ochii rosii pot fi o manifestare comuna a unei game variate de afectiuni si probleme de sanatate. ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0