Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Maratonul Autismului, eveniment dedicat adolescentilor si adultilor cu autism din Romania

Maratonul Autismului, eveniment dedicat adolescentilor si adultilor cu autism din Romania
Asociatia Nationala pentru Copii si Adulti cu Autism din Romania (ANCAAR) si Houston NPA vor organiza sambata in Parcul Izvor "Maratonul Autismului" la care sunt asteptati sa participe toti pasionatii sportului in aer liber, copii, tineri si adulti.


"Maratonul Autismului" este primul eveniment organizat in cadrul campaniei nationale "Omul din spatele autismului" care se desfasoara in perioada august-decembrie 2011 si care are ca scop principal informarea opiniei publice cu privire la tulburarile din spectrul autist in cazul adolescentilor si adultilor, dar si strangerea de fonduri necesare pentru construirea unei case familiale in Soveja, judetul Vrancea, un centru rezidential si de lucru dedicat adolescentilor si adultilor cu autism.

"Organizatorii doresc sa atraga atentia opiniei publice asupra problemelor cu care se confrunta tinerii si adultii cu autism, sa traga astfel un semnal de alarma la complicatiile si greutatile intampinate de autisti, viata lor fiind un maraton continuu, o cursa lunga cu obstacole, la care societatea civila nu poate fi indiferenta. Totodata, Asociatia Nationala pentru Copii si Adulti cu Autism din Romania si Houston NPA doresc sa incurajeze responsabilitatea sociala individuala, oferind-le pasionatilor de alergare oportunitatea de a fi alaturi de persoanele cu autism, de a fi sensibili la problemele acestora si de a le purta mesajul mai departe", se arata in comunicatul de presa.

Organizatorii propun participantilor doua trasee: unul pentru copii cu varsta pana in 14 ani de 1 km si unul pentru adulti de 3 km.

Startul se va da la ora 10,00 pentru copii si la ora 11,00 pentru adulti, iar concurentii se pot inscrie in ziua evenimentului la standurile amenajate in Parcul Izvor, incepand cu ora 8,30. Premiile la maraton sunt asigurate de sponsorii evenimentului.

In parc va amplasata o urna speciala pentru donatii, suma stransa fiind folosita la construirea de case familiale in Soveja.

Donatiile se pot face si in contul ANCAAR: cod fiscal 13342650. IBAN CONT LEI: RO16RNCB0072049714260001 BCR sucursala sector 1 sau IBAN CONT EURO: RO86RNCB0072049714260002 BCR sucursala sector 1.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Jurnal de tatic


Cresterea copilului de la o zi la un an Posibil Mai curand cresterea parintilor de la o zi la un an JURNAL DE TATIC - un adevarat manual pentru tatici Dar dedicat mamicilor Gata Asteptarea a luat sfarsit Prima carte despre implicarea tatalui in cresterea copilului a venit din tipografie 0 teorie 100 practica zi de zi si mai ales ...

Oferta Speciala
valabila 48h

de Sunt Fericita
Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre autism

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre copii

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre adulti

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre adolescenti

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre romania

Cele mai citite articole

Hipotiroidismul se produce atunci cand glanda tiroidiana isi incetineste functionarea si reduce ...
In preajma sarbatorilor Pascale ne aflam in cautarea cadourilor perfecte pentru cei dragi. Alegerea ...
In cautarea unei diete sanatoase, multe persoane se concentreaza pe alimentele care nu sunt doar ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0