Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

VIDEO: Cum sa slabesti la tine acasa, in 20 de minute de exercitii zilnice

de Ana-Maria Tudor la 2014-12-16
VIDEO: Cum sa slabesti la tine acasa, in 20 de minute de exercitii zilnice
Kilogramele in plus reprezinta o problema pentru fiecare dintre noi, in primul rand pentru ca nu sunt deloc sexi si in al doilea rand pentru ca pur si simplu nu ne simtim cu ele.


Colaceii nu dau deloc bine in rochita rosie si mulata pe care ti-ai propus sa o porti de Craciun sau de Anul Nou. Bonus, pentru ca urmeaza sarbatorile, urmeaza sa pregatesti o multime de preparate traditionale, pe care nu ai cum sa nu le degusti, nu-i asa?

Perioada sarbatorilor de iarna, pe cat de frumoasa este, pe atat de dificila, mai ales atunci cand tinem mult la imaginea noastra. Urmeaza sa primesti multi musafiri, sau, dupa caz, sa vizitezi multe rude si prieteni dragi, care te asteapta cu bucate alese. Asta inseamna cu siguranta cateva kilograme in plus, pe perioada Craciunului si Anului Nou.

Solutia este extrem de simpla! Poti sa slabesti daca cateva exercitii fizice la tine acasa, in doar 20 de minute pe zi! In tutorialul de mai jos vei descoperi cum sa ai un abdomen plat in cateva zile, sa arati si sa te simti mai bine in aceasta perioada incarcata, din punct de vedere culinar.

Incepe cu 10 minute necesare incalzirii muschiilor, in care iti vei pune circulatia in miscare, iar apoi vei incepe sa iti lucrezi abdomenul, asa cum iti aratam in urmatorul video.




Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Jurnal de tatic


Cresterea copilului de la o zi la un an Posibil Mai curand cresterea parintilor de la o zi la un an JURNAL DE TATIC - un adevarat manual pentru tatici Dar dedicat mamicilor Gata Asteptarea a luat sfarsit Prima carte despre implicarea tatalui in cresterea copilului a venit din tipografie 0 teorie 100 practica zi de zi si mai ales ...

Oferta Speciala
valabila 48h

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 4.63 din 5 - 4 voturi.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre celulita

Cele mai citite articole

Stimate cititor, ai ocazia sa parcurgi poezii si povestiri scrise de Nichita Stanescu, ...
O alimentatie echilibrata, bogata in vitamine si minerale, este importanta pentru mentinerea ...
In fiecare etapa a vietii, femeile se confrunta cu schimbari hormonale semnificative, iar una ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0