Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Cum combatem depresia estivala

de Ana-Maria Tudor la 2014-07-03
Cum combatem depresia estivala
Depresia estivala este tot mai intalnita, iar motivele care contribuie la aparitia acesteia sunt mai putin cunoscute.


Te numeri printre persoanele morocanoase la aparitia primelor raze de soare? Ai devenit tot mai nervoasa de cand temperaturile au urcat in termometre, in timp ce prietenele tale sunt bucuroase ca pot in sfarsit sa isi poarte sandalele si topurile recent achizitionate?

Lumina puternica de pe perioada verii te oboseste si te enerveaza in acelasi timp? Este momentul sa recunosti ca s-ar putea sa suferi de o depresie estivala.

Trebuie sa stii in primul rand ca numarul femeilor care cad victime ale depresiei sezoniere este de doua ori mai mare decat al barbatilor, care sunt mult mai rezistenti la stres, dar si la conditiile meteo. Ganditi-va numai la faptul ca noi suntem norocoase ca pe timpul caniculei putem merge la birou in sandale si rochite vaporoase, in timp ce ei sunt obligati sa poarte pantofi, pantaloni lungi si camasa.

Principalul motiv care provoaca totusi depresia estivala in randul femeilor este temperatura corporala. Acestea au tendinta sa se ascunda de soare, sa caute locuri cu aer conditionat si chiar fara ferestre. Dusurile reci si dese nu reprezinta o solutie favorabila si in niciun caz pe termen lung.

Pentru acelea dintre dvs. care nu sunteti adeptele medicamentelor antidepresive pe care le recomanda specialistii, incercati sa evitati sa iesiti din casa la orele de varf, poate chiar sa mergeti la birou cu o ora mai devreme, cand soarele nu isi face inca simtita prezenta atat de puternic.

Hainele deschise la culoare,de bumbac, palaria de soare si sticla de apa sunt accesoriile care nu trebuie sa va lipseasca in acest sezon.

In cazul in care doriti sa apelati la medicamentele antidepresive, specialistii recomanda sa incepeti tratamentul primavara si sa il incheiati toamna, pentru a evita probleme din perioada estivala.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Hon-Do-Ryu Karate


Descopera acum esenta acestei arte martiale chiar de la Sensei Georg Nicolau - initiatorul sistemului in lucrarea omonima  Hon-Do-Ryu Karate Hon-Do-Ryu Karate urmeaza drumul vechilor maestri din Okinawa pune accent pe imbinarea celor 3 aspecte esentiale ale artelor martiale excluzand competitia sportiva ca scop in sine Gi –...

Oferta Speciala
valabila 48h

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 5 din 5 - 2 voturi.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre depresie

Cele mai citite articole

Investitia in aur poate fi o modalitate de diversificare a portofoliului, dar si de obtinere a unei ...
Ce intelegem prin vindecare? Ne referim la vindecarea corpului fizic, vindecarea ...
In ultimele decenii, bauturile energizante au castigat popularitate in randul consumatorilor din ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0