Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Gandurile unei femei mature: Nu-mi mai place deloc de sotul meu

Gandurile unei femei mature: Nu-mi mai place deloc de sotul meu
In ultimele luni, am fost mai tot timpul ingrijorata si chiar confuza. Nu-mi mai place de sotul meu. Nu mai suport sa stau in aceeasi casa cu el. Nu mai vreau sa vin in intampinarea lui. Nu vreau sa-i zambesc. Nu-mi doresc sa ies cu el la intalniri. Nu mai pot nici dormi in acelasi pat cu el, iar fiecare atingere a lui ma infioara si nu la modul placut.


Suntem casatoriti de 7 ani si jumatate, timp in care am trecut prin tot felul de experiente neplacute: morti ale rudelor apropiate, sarcini pierdute, schimbari de job-uri, lipsa crunta de bani. 
Viata si-a urmat cursul, am facut copii (trei), am invatat sa castigam bani, ne-am luat masina, dar am incetat sa crestem in cuplu. Nu simt ca mi-este prieten. Iar prietenia este importanta pentru mine. Am nevoie de acel schimb de cuvinte incurajatoare, de un ras care sa nu implice si altceva, de cele mai multe ori un repros ca unul dintre noi nu a facut ceva sau altceva.
Plang la romanele sau filmele de dragoste, doar de nervi ca eu nu am parte de artificii, ci numai de drama. Imi doresc sa fiu tinuta in brate, alintata, sa se uite la mine ca si cum as fi cel mai de pret lucru pe pamant.
Nu, in mod evident, nu-mi mai place deloc de el. Anul trecut am aflat ca ma insala. Am facut o criza zdravana, m-am reapucat de fumat si i-am pus hainele in fata usii. Dupa multe interventii, tot eu am cedat, caci m-am uitat in ochii copiilor si am zis ca-l iubesc. Si, intr-adevar, senzatia pe care am avut-o cand credeam ca am incetat sa mai fim un cuplu, a fost extrem de dureroasa. Acum imi dau insa seama ca mi-era dor de toate lucrurile pe care le-am construit impreuna, inclusiv copiii, si pe care mi-era teama sa le pierd. 
Ma trezesc in fiecare zi sperand ca asta va fi mai buna, dar, cand il vad, incep sa-i spun ce n-a facut si ma calca pe nervi fiecare gluma pe care o spune. Imi imaginez uneori conversatii dulci intre noi, dar ele nu se materializeaza niciodata, desi uneori incerc eu, alteori, el.
In restul timpului, eu sunt in spatiul meu facand lucruri de mama (da, mi se pare ca fac mai multe decat el), el in al lui, gandindu-se la cine stie ce lucru sau fiinta. Nu mai am acces la confesiunile lui. De fapt, nu a fost niciodata prea comunicativ.
Vreau sa-mi iubesc sotul, sa-mi placa de el, nu doar sa-l respect. 
Si, totusi, este un tata senzational. Are grija de copii, este acolo mereu cand trebuie, ne ofera siguranta de toate felurile.
Oare incotro sa ma indrept? 

Sursa foto:  bestprofilepicture.blogspot.ro/

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Hon-Do-Ryu Karate


Descopera acum esenta acestei arte martiale chiar de la Sensei Georg Nicolau - initiatorul sistemului in lucrarea omonima  Hon-Do-Ryu Karate Hon-Do-Ryu Karate urmeaza drumul vechilor maestri din Okinawa pune accent pe imbinarea celor 3 aspecte esentiale ale artelor martiale excluzand competitia sportiva ca scop in sine Gi –...

Oferta Speciala
valabila 48h

de Sunt Fericita
Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 4.08 din 5 - 387 voturi.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre autocunoastere

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre casatorie

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre copii

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre cuplu

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre bani

Cele mai citite articole

Investitia in aur poate fi o modalitate de diversificare a portofoliului, dar si de obtinere a unei ...
Ce intelegem prin vindecare? Ne referim la vindecarea corpului fizic, vindecarea ...
In ultimele decenii, bauturile energizante au castigat popularitate in randul consumatorilor din ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0