Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Cum iti dai seama ca el este alesul

de Sunt Fericita la 2015-07-23
Cum iti dai seama ca el este alesul
Despre cum sa-ti gasesti jumatatea perfecta s-au scris multe lucruri, insa oricat de mult ai citi despre asta, nu ai cum sa stii pur si simplu daca tipul pe care l-ai cunoscut in club, in parc sau la o intalnire de afaceri este "alesul".


Nu iti imagina ca printul tau va aparea calare pe un cal alb, cu o freza impecabila si te va striga pe nume. Nu, asta se intampla doar noaptea, in visele tale.

Realitatea e diferita, iar tu stii asta prea bine. Vei descoperi ca el este alesul atunci cand iti vei da seama ca el are acel ceva. Acel ceva care te atrage, care te face sa simti ca vibrezi de fericire, care te face sa crezi ca nu mai ai nevoie de nimeni si nimic altceva si pentru care ai fi in stare sa muti muntii din loc.

Evident, chiar si cele mai puternice sentimente sunt trecatoare si niciodata nu poti avea garantia ca va ramane alaturi de tine o viata intreaga. Totusi, atat timp cat va ramane, vei stii sigur ca te va iubi cum va stii el mai bine.

Si toata fericirea la care visezi alaturi de el, depinde in mare parte de tine, pentru ca intr-o relatie sunt doi, iar pentru a functiona e nevoie de implicare, incredere si satisfactie de ambele parti. Atunci cand te vei trezi dimineata si nu te vei enerva pentru ca si-a lasat din nou sosetele sub pat, inseamna ca el e cel care te face atat de fericita incat nu ai nevoie de cinveva mai bun. De fapt, pentru tine nu exista nimeni mai bun, nu-i asa?

Iti va confirma din nou ca el este acela pe care l-ai asteptat o viata intreaga atunci cand iti va cere parerea inainte de a lua decizii importante si de fiecare data cand te ia cu el in oras desi iese la bere doar cu baietii.

Este alesul daca are toate calitatile pe care ti le doresti de la un barbat si daca va ghidati dupa principii cel putin similare. Evident ca toate aceste caracteristici sunt orientative si ca lucrurile, la fel ca si oamenii se pot schimba de la o zi la alta.

Puteti sa fiti si total diferiti si totusi sa va completati perfect. Iubirea nu presupune un set de reguli, ci se bazeaza pe incredere si respect reciproc. Acorda-i libertatea de a face tot ce isi doreste si observa pe cat de obiectiv poti daca el este acela. Daca il gasesti, apreciaza-l si iubeste-l asa cum ai vrea sa faca si el, iar daca nu, cu siguranta cineva, intr-un colt de lume, te asteapta!

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Jurnal de tatic


Cresterea copilului de la o zi la un an Posibil Mai curand cresterea parintilor de la o zi la un an JURNAL DE TATIC - un adevarat manual pentru tatici Dar dedicat mamicilor Gata Asteptarea a luat sfarsit Prima carte despre implicarea tatalui in cresterea copilului a venit din tipografie 0 teorie 100 practica zi de zi si mai ales ...

Oferta Speciala
valabila 48h

de Sunt Fericita
Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 4.5 din 5 - 9 voturi.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre relatii

Cele mai citite articole

Hipotiroidismul se produce atunci cand glanda tiroidiana isi incetineste functionarea si reduce ...
In preajma sarbatorilor Pascale ne aflam in cautarea cadourilor perfecte pentru cei dragi. Alegerea ...
In cautarea unei diete sanatoase, multe persoane se concentreaza pe alimentele care nu sunt doar ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0