Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Cum sa treci peste o despartire si sa mergi mai departe

de Alina Ilie la 2024-03-01
Cum sa treci peste o despartire si sa mergi mai departe
Despartirea poate fi una dintre cele mai dificile etape din viata. De la sentimentele de tristete si pierdere la confuzie si furie, este normal sa treci printr-o gama larga de emotii. Cu toate acestea, este important sa intelegi ca exista modalitati sa treci mai usor peste o despartire, iar in acest articol vei descoperi sfaturi esentiale care te vor ajuta sa depasesti mai usor aceasta perioada dificila si sa incepi un nou capitol al vietii tale.


Cum sa treci peste o despartire: sfaturi utile


Accepta-ti emotiile
Primul pas esential in procesul de vindecare dupa o despartire este sa iti accepti emotiile. Este perfect normal sa te simti trista, furioasa sau dezamagita. Permite-ti sa treci prin aceste emotii si sa le exprimi in mod sanatos. Poti sa vorbesti cu prietenii de incredere, sa tii un jurnal sau sa practici tehnici de relaxare, cum ar fi meditatia sau respiratia profunda. Iata 10 tipuri de meditatie pentru dobandirea echilibrului interior >>
 
Creeaza-ti spatiu pentru vindecare
Este important sa iti acorzi timp si spatiu pentru a te vindeca dupa o despartire. Nu te presa sa treci peste durerea ta imediat sau sa te implici in alte relatii in graba. Fii blanda cu tine si acorda-ti timpul necesar pentru a te regasi si a-ti redobandi echilibrul emotional.
 
Stabileste obiective si creeaza rutine
Pentru a-ti mentine mintea ocupata si pentru a-ti recapata increderea in tine, stabileste-ti obiective pe termen scurt si lung si creeaza rutine sanatoase. Fie ca este vorba despre imbunatatirea unei abilitati, explorarea unui hobby nou sau stabilirea unui program de exercitii fizice, concentrarea asupra unor activitati pozitive poate ajuta la distragerea atentiei de la durere si la cresterea stimei de sine.

Ingrijeste-ti sanatatea fizica si mentala
In timpul unei despartiri, este usor sa neglijezi ingrijirea de sine. Totusi, este esential sa iti mentii sanatatea fizica si mentala. Asigura-te ca dormi suficient, alimenteaza-te sanatos si fa miscare regulat. 
 
Deschide-ti inima si mintea catre noile oportunitati 
O despartire poate fi, de asemenea, o oportunitate de a incepe din nou si de a-ti construi viata intr-un mod care sa iti aduca fericire si implinire. Fie ca este vorba despre a-ti explora pasiunile, a-ti stabili obiective profesionale sau a-ti intalni noi oameni, deschide-ti inima si mintea catre noile oportunitati care te asteapta in viitor.
 
Asadar, trecerea peste o despartire poate fi o experienta dificila, dar este important sa stii ca exista lumina la capatul tunelului. Prin acceptarea si exprimarea emotiilor tale, crearea unui mediu propice vindecarii, concentrarea asupra ingrijirii de sine, poti depasi mai usor aceasta perioada si poti incepe un nou capitol al vietii tale plin de speranta si promisiune. Aminteste-ti ca esti puternica si ca merita sa iti construiesti o viata fericita si implinita, indiferent de ceea ce ai trecut in trecut.
 

Foto: pixabay.com

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Revolutia Menopauzei


In acest moment lucrarea se afla in curs de retiparire De indata ce va ajunge in stoc va vom trimite comanda dvs cu prioritate   Descopera alternativa naturala fara medicamente Poti duce din nou o viata normala Cercetatorii au descoperit ca ADN-ul personal determina modul in care corpul tau metabolizeaza estrogenul precum si cat de...

Oferta Speciala
valabila 48h

de Alina Ilie
Alina Ilie s-a alaturat echipei SuntFericita.manager.ro in anul 2013. In prezent, scrie pentru dumneavoastra despre sanatate si stare de bine, diete, frumusete, retete culinare. Are experienta si in domenii precum fiscalitate si contabilitate, idei de afaceri si agricultura.

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre despartire

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre tehnici de relaxare

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre meditatie

Cele mai citite articole

Hipotiroidismul se produce atunci cand glanda tiroidiana isi incetineste functionarea si reduce ...
In preajma sarbatorilor Pascale ne aflam in cautarea cadourilor perfecte pentru cei dragi. Alegerea ...
In cautarea unei diete sanatoase, multe persoane se concentreaza pe alimentele care nu sunt doar ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0