Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Cum sa te pregatesti pentru vara cu cea mai simpla si de efect dieta

de Camelia Diaconu la 2018-04-17
Cum sa te pregatesti pentru vara cu cea mai simpla si de efect dieta
Incepe perioada concediilor de vara, iar noi, femeile, suntem din ce in ce mai nerabdatoare sa defilam in constumele de baie. De cele mai multe ori, pentru a fi intr-o forma maxima, în scurt timp, apelam la o multime de diete de slabit drastice, care promit multe, dar nu intotdeauna ofera si rezultate. Asa ca, iata care este recomandarea noastra in materie de diete. O dieta cu banane nu iti impune schimbari drastice in regimul tau zilnic alimentar, dar iti ofera rezultate vizibile dupa numai 10 zile.


Cum trebuie sa urmezi dieta cu banane pentru 10 zile?
 
Daca iti plac fructele, iar bananele se afla printre preferatele tale, atunci cu siguranta nu iti va fi deloc greu si nici nu iti vei da seama ca urmezi o dieta. Principul de baza pe care trebuie sa il urmezi este acela ca, dimineata, pe stomacul gol, bea un pahar cu apa la temperatura camerei, iar dupa aproximativ 30 de minute, consuma doua banane. 
 
Pentru masa de pranz, dar si pentru cina, nu vei avea restrictii. Poti consuma orice tip de alimentatie, dar bineinteles cu moderatie. Specialistii au recomandat intotdeauna sa nu te ridici satul de la masa, ci sa mananci atat cat organismul iti cere, nici mai mult, nici mai putin. Rezultatele sunt si mai vizibile in momentul in care optezi pentru un stil de viata sanatos, nu foarte bogat in calorii, dar si miscare zilnica, fie ca mergi la sala ori te plimbi in fiecare zi 30 de minute pe jos. 
Nu iti sunt interzise nici alimentele dulci. Poti continua sa mai mananci, daca iti este pofta, dar cu moderatie si, poti alege o varianta mai sanatoasa si anume fructe proaspete sau fructe uscate. 
 
Seara poti manca ce vrei, dar nu mai tarziu de ora 20:00. Ora potrivita pentru masa de seara este ora 18:00, insa daca nu ajungi la timp acasa pentru cina, atunci poti manca si in jurul orei 20:00. Dupa aceasta ora nu mai ai voie sa mananci nimic, dar daca senzatia de foame este prea mare, atunci mai poti consuma o banana. 
 
De ce este benefica aceasta dieta?
 
Pentru ca stimuleaza organismul! Consumul unui pahar de apa la temperatura camerei iti poate accelera functionarea organismului si te poate ajuta sa arzi mai repede caloriile. Mai mult decat atat, micul dejun pe care il consumi este si el foarte important, iar bananele pot reprezenta prima masa a zilei. 
O banana are o medie de aproximativ 130 de calorii si o medie de 30 de grame de carbohidrati. Insa, pe langa acestea, contine si o gama variata de minerale, acid folic, vitamina B6, B3, B2, A, magneziu, fier si potasiu. 
Consumul regulat de banane mentine colesterolul la un nivel normal, dar iti si ajuta digestia si sistemul osos. Este un medicament natural si in ceea ce priveste tensiunea arteriala, dar iti poate proteja si vederea 
 
Trebuie sa stii faptul ca felul in care arata bananele este un alt factor important pe care sa il iei in seama. Bananele mult prea coapte contin o cantitate mult mai ridicata de zahar, fata de cele crude. Bananele necoapte contin si bacterii probiotice si iti imbunatatesc starea colonului.
 

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
7 Secrete japoneze pentru dezvoltare personala


Vrei sa schimbi in bine un aspect din viata ta Vrei sa te dezvolti in plan personal Vrei sa cresti ranadamentul echipei pe care o conduci Totul e posibil acum Foloseste disciplina japoneza Kaizen Principiile ei extrapolate in absolut toate domeniile vietii te ajuta sa te organizezi mai bine sa-ti planifici anumite activitati sa incluzi...

Oferta Speciala
valabila 48h

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 4.13 din 5 - 8 voturi.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

    Cele mai citite articole

    Candidoza vaginala este o infectie cauzata de ciuperca Candida albicans. Conform Organizatiei ...
    Cu stilul de viata agitat si presiunile zilnice, activitatea fizica poate fi adesea pusa in plan ...
    Slabeste rapid si scapa de toxine!
     
    Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
     
    Citeste zilnic GRATUIT totul
    despre sanatate, frumusete, stil!
     
    Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
    Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
    0