Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Eliminare celulita - 3 ceaiuri minune

de Viorica Ghinea la 2021-02-12
Eliminare celulita - 3 ceaiuri minune
Celulita este unul dintre cele mai neplacute semne care apar la nivelul corpului. Ne dorim sa o eliminam cu orice pret, insa nu intotdeauna o alimentatie echilibrata ne si ajuta in acest sens. Tocmai din acest motiv, iti recomandam 3 ceaiuri care te pot ajuta sa elimini celulita si care s-a dovedit ca au rezultate rapide.


Ceaiuri impotriva celulitei
 

Apare din cauza acumularii depunerilor de grasime in anumite zone si reprezinta una dintre afectiunile cel mai greu de eliminat. Apare chiar daca esti o persoana slaba, care face miscare zilnic si care adopta un stil de viata sanatos. Povesteam noi aici, in acest material, despre miturile frecvente pe care le auzim despre celulita si pe care nu trebuie sa le credem niciodata
 
Se instaleaza mereu la nivelul coapselor, pe fese, pe picioare si devine chiar inestetica, mut mai vizibila in momentul in care ai slabit cateva kilograme in plus.Trebuie sa stii ca exista o serie de plante medicinale care asigura la nivelul organismului efecte antioxidante, permitand eliminarea rapida a grasimilor acumulate. Iata care sunt cele 3 ceaiuri care te pot ajuta sa scapi de semnele celulitei.
 
  • Ceai de coada calului. Are un continut bogat de minerale si flavonoide, dar cel mai important, are proprietati diuretice si depurative, cele mai importante aspecte de care ai nevoie pentru a combate retentia de lichide, eliminand astfel si celulita. Ceaiul de coada calului este ideal si datorita faptului ca favorizeaza eliminarea toxinelor din corp, fiind o bautura excelenta pentru sanatatea organismului. Este recomandat de baut o ceasca seara, inainte de culcare.


  • Ceai verde. Poate unul dintre cele mai cunoscute ceaiuri datorita proprietatilor multiple si beneficiilor pe care i le aduce organismului. Ceaiul verde este o sursa bogata de antioxidanti si ajuta la eliminarea radicalilor liberi de la nivelul corpului. Are proprietati diuretice, ideal pentru reducerea aspectului de coaja de portocala. Sunt recomandate 3 cani pe zi, cu 30 de minute inainte de masa, dar pana in ora 18:00 deoarece contine si cafeina, ingredient care iti poate tulbura somnul. Ceaiul verde te poate ajuta si sa scapi de kilogramele nedorite daca este consumat impreuna cu o dieta echilibrata. 


  • Ceai de papadie. Papadia este planta minune care ajuta la buna functionare a funciilor ficatului si rinichilor. Favorizeaza eliminare toxinelor din corp, fiind un bun diuretic cu proprietati antioxidante. Este un produs natural care te poate ajuta sa scapi de celulita, mai ales daca alegi sa consumi doua cani pe zi, una dimineata si a doua la mijlocul zilei. 
Sunt recomandate cure scurte cu aceste ceaiuri, maxim o luna, dupa care sa faci o perioada de pauza. Insa, vei ramane surprinsa sa vezi rezultatele chiar la scurt timp dupa ce ai inceput sa bei.

Sursa foto: pixabay.com

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Hon-Do-Ryu Karate


Descopera acum esenta acestei arte martiale chiar de la Sensei Georg Nicolau - initiatorul sistemului in lucrarea omonima  Hon-Do-Ryu Karate Hon-Do-Ryu Karate urmeaza drumul vechilor maestri din Okinawa pune accent pe imbinarea celor 3 aspecte esentiale ale artelor martiale excluzand competitia sportiva ca scop in sine Gi –...

Oferta Speciala
valabila 48h

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 4.26 din 5 - 19 voturi.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

    Cele mai citite articole

    Hipotiroidismul se produce atunci cand glanda tiroidiana isi incetineste functionarea si reduce ...
    In preajma sarbatorilor Pascale ne aflam in cautarea cadourilor perfecte pentru cei dragi. Alegerea ...
    In cautarea unei diete sanatoase, multe persoane se concentreaza pe alimentele care nu sunt doar ...
    Slabeste rapid si scapa de toxine!
     
    Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
     
    Citeste zilnic GRATUIT totul
    despre sanatate, frumusete, stil!
     
    Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
    Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
    0