Ai nevoie de:
2 linguri si jumatate de zahar
1 pastaie vanilie
500 ml smantana (30% grasime)
1 lingurita extract de vanilie
1 lingura lichior / rom
un pliculet de gelatina
Cum se face:
Pune mai intai gelatina in apa rece pentru cateva minute iar apoi pune intr-o cratita smantana si amesteca bine. Adauga treptat zaharul, vanilia, si amesteca-le pana dau in fiert.
Vei lasa compozitia sa se raceasca bine, iar apoi vei adauga gelatina, amestecand pana se dizolva. Poti adauga daca vrei si putin lichior sau rom daca vrei - este optional.
Trece compozitia printr-o sita si apoi rastoarn-o in forme pe care le vei lasa la frigider cateva ore. Inainte de a servi desertul, orneaza-l cu putin sos de fructe de padure pentru un efect special.
Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
De dor de sufletul lui Andersen - Nichita Stanescu
Texte cu o circulatie foarte restransa si texte inedite ale poetului Nichita Stanescu – un mic tezaur care a stat ascuns vreme de decenii Volumul contine si un corp de texte originale recoltate din arhiva personala a autorului de sotia sa Comoara a fost pastrata de autor intr-un dosar pe coperta caruia a scris De dor...
Oferta Speciala
valabila 48h
valabila 48h
de Sunt Fericita
Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.
Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele
Rating:
Nota: 3.72
din 5
- 23 voturi.
Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!