Acest site foloseste Cookie-uri, conform noului Regulament de Protectie a Datelor (GDPR), pentru a va asigura cea mai buna experienta online. In esenta, Cookie-urile ne ajuta sa imbunatatim continutul de pe site, oferindu-va dvs., cititorul, o experienta online personalizata si mult mai rapida. Ele sunt folosite doar de site-ul nostru si partenerii nostri de incredere. Click AICI pentru detalii despre politica de Cookie-uri.
Acest site foloseste Cookie-uri, conform noului Regulament de Protectie a Datelor (GDPR), pentru a va asigura cea mai buna experienta online. In esenta, Cookie-urile ne ajuta sa imbunatatim continutul de pe site, oferindu-va dvs., cititorul, o experienta online personalizata si mult mai rapida. Ele sunt folosite doar de site-ul nostru si partenerii nostri de incredere. Click AICI pentru detalii despre politica de Cookie-uri. Sunt de acord cu politica de cookie

Pana cotta de casa: o reteta speciala si usor de preparat

Pana cotta de casa: o reteta speciala si usor de preparat
de la 2016-02-25
Pana cotta de casa: o reteta speciala si usor de preparat

Daca te-ai plictisit de deserturile clasice si preferi sa eviti prajiturile de cumparat, iti recomandam o reteta speciala, care te va ajuta sa ii impresionezi pe cei dragi: panna cotta de casa.


Pe cat de delicios, pe atat de simplus si rapid de preparat, pana cotta este desertul ideal daca vrei sa impresionezi pe cineva!

Ai nevoie de:
2 linguri si jumatate de zahar
1 pastaie vanilie
500 ml smantana (30% grasime)
1 lingurita extract de vanilie

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Culegere de teste rezolvate la limba romana clasa a VI-a


  Copilul dvs are examen de Evaluare Nationala la sfarsitul clasei a VI-a Pregatiti-l de nota 10 Stimate parinte Aceasta etapa prefigureaza primul examen important din viata de elev a copilului dvs admiterea la liceu Constituie “piatra de temelie” ce sta la baza unei pregatiri serioase pe care ulterior se poate construi...

Oferta Speciala
valabila 48h

1 lingura lichior / rom
un pliculet de gelatina

Cum se face:
Pune mai intai gelatina in apa rece pentru cateva minute iar apoi pune intr-o cratita smantana si amesteca bine. Adauga treptat zaharul, vanilia, si amesteca-le pana dau in fiert.

Vei lasa compozitia sa se raceasca bine, iar apoi vei adauga gelatina, amestecand pana se dizolva. Poti adauga daca vrei si putin lichior sau rom daca vrei - este optional.

Trece compozitia printr-o sita si apoi rastoarn-o in forme pe care le vei lasa la frigider cateva ore. Inainte de a servi desertul, orneaza-l cu putin sos de fructe de padure pentru un efect special.



Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 3.58 din 5 - 18 voturi.

    Spune-ne opinia ta despre "Pana cotta de casa: o reteta speciala si usor de preparat"

    Pentru a putea comenta trebuie sa fiti de acord cu Termeni si conditiile site-ului.


    2 + 2 =


    Ce au spus ceilalti utilizatori despre "Pana cotta de casa: o reteta speciala si usor de preparat"

    Gabriela Marinescu @ 29-Feb-2016
    "Super reteta"

    Cele mai citite articole

    Comediile reprezinta intotdeauna o alegere excelenta, mai ales daca vrei sa razi si sa te bucuri de ...
    Multi actori de la Hollywood au refuzat roluri care au ramas in istorie, regretand apoi ca nu le-au ...
    Deja stim ca activitati precum fumatul sau mersul prea des la solar pot duce la aparitia ...

    Comentarii articole

    Spune-ti parerea
    Fiti mai atenti la ceea ce publicati! Copiii intre 3 și 6 ani au nevoie de 13 ore de somn, ...
    Eu folosesc uleiul de ricin in vopseaua de par .este f bun
    Domnule doctor soțul meu a fost diagnosticat în urma cu 4 luni cu o bacterie ...
    Bucura-te zilnic de Frumusetea Ta

    17 tratamente de infrumusetare ieftine si eficiente

    Citeste zilnic GRATUIT totul
    despre sanatate, frumusete, stil!

    Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
    Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
    0