Ingredientele de care avem nevoie:
- 600 g de zmeura;- 80 g de zahar pudra;
- sucul de la o portocala;
- 350 g mascarpone;
- 300 ml frisca lichida;
- o lingurita de esenta de vanilie;
- un varf de sare;
Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Teste REZOLVATE pentru reusita la examenul de titularizare in invatamantul prescolar - EDUCATORI - EDITIE REVIZUITA
EDITIE REVIZUITA 2021 - Teste REZOLVATE pentru reusita la examenul de titularizarea in invatamantul prescolar Lucrarea ofera solutii practice si punctuale cu ajutorul carora poti obtine punctaj maxim la examenul de tiltularizare Axata pe experienta examenelor de titularizare precedente procente de promovabilitate ...
Oferta Speciala
valabila 48h
valabila 48h
- 24 piscoturi;
- 200 g afine.
Mod de preparare:
Mai intai punem hartie de copt intr-o forma de tort cu fund detasabil. O lasam deoparte.Intr-un bol punem zmeura, jumatate din cantitatea de zahar pudra si sucul de la o portocala si amestecam bine pana se topeste zaharul.
Separat, intr-un alt bol adaugam mascarpone, zaharul pudra ramas si amestecam cu telul. Adaugam apoi frisca lichida (pe care o batem cu inainte cu telul), esenta de vanilie si un praf de sare.
In tava de tort punem un rand de piscoturi, apoi jumatate din cantitatea de zmeura pregatita anterior, jumatate din crema de mascaropone si nivelam cu o spatula. Repetam procedeul si decoram cu afine.
Tortul se tine 3 ore la frigider, apoi se serveste.
Ce spuneti de cheesecake cu banane?
Sau de batoane cu ciocolata si nuca de cocos?
Sunt alte retete fara coacere pe care le puteti incerca.
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele
Rating:
Nota: 3.83
din 5
- 61 voturi.
Ti-a placut acest articol?
Da Like, Printeaza sau trimite prin WhatsApp si Email!
Comentarii articole