Ingredientele de care avem nevoie:
- 600 g de zmeura;- 80 g de zahar pudra;
- sucul de la o portocala;
- 350 g mascarpone;
- 300 ml frisca lichida;
- o lingurita de esenta de vanilie;
- un varf de sare;
- 24 piscoturi;
- 200 g afine.
Mod de preparare:
Mai intai punem hartie de copt intr-o forma de tort cu fund detasabil. O lasam deoparte.Intr-un bol punem zmeura, jumatate din cantitatea de zahar pudra si sucul de la o portocala si amestecam bine pana se topeste zaharul.
Separat, intr-un alt bol adaugam mascarpone, zaharul pudra ramas si amestecam cu telul. Adaugam apoi frisca lichida (pe care o batem cu inainte cu telul), esenta de vanilie si un praf de sare.
In tava de tort punem un rand de piscoturi, apoi jumatate din cantitatea de zmeura pregatita anterior, jumatate din crema de mascaropone si nivelam cu o spatula. Repetam procedeul si decoram cu afine.
Tortul se tine 3 ore la frigider, apoi se serveste.
Ce spuneti de cheesecake cu banane?
Sau de batoane cu ciocolata si nuca de cocos?
Sunt alte retete fara coacere pe care le puteti incerca.
Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
In slujba coroanei
Volumul memorialistic & 39;In slujba coroanei& 39; ne invita sa cunoastem perspectiva personala a autorului dl Dan Ion Lazar membru al echipei ce a insotit Familia Regala la revenirea in tara ca martor si participant direct la evenimentele petrecute atunci dar si mai tarziu la activitatile Casei Regale Romane Aflam intai despre...
valabila 48h
Alina Ilie s-a alaturat echipei SuntFericita.manager.ro in anul 2013. In prezent, scrie pentru dumneavoastra despre sanatate si stare de bine, diete, frumusete, retete culinare. Are experienta si in domenii precum fiscalitate si contabilitate, idei de afaceri si agricultura.
Cat de utila va este aceasta informatie? Noteaza folosind stelele
Rating:Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!