Va propun sa incercati urmatoarea reteta:
Blat Puneti la fiert, in 100 ml de apa, 250 g zahar si 2 linguri de cacao. Dupa ce au fiert, adaugati 300 g miez nuca macinat. Amestecati si luati vasul de pe foc. Dupa ce s-a racit, incorporati 10 galbenusuri, adaugati 100-150 ml rom (sau coniac), coaja de lamaie. Bateti spuma cele 10 albusuri si turnati-le peste compozitia cu nuca, amestecand incet cu lingura. Rasturnati totul intr-o cratita cu pergament uns cu unt si tapetat cu faina, pe care o veti pune la cuptor ca sa se coaca, la foc mic, o ora.
Crema Puneti la fiert 5 linguri de apa, o cana de zahar si 3 linguri de cacao. Adaugati un pachet de unt si lasati sa dea in clocot. Lasati sa se raceasca. Turnati crema calduta peste blatul de nuca. Ornati tortul cu frisca, portocale, kiwi, ananas. Va atrag atentia ca acest tort nu contine faina! E un tort grozav, care se poate face cu orice fruct de sezon.
Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Teste REZOLVATE pentru reusita la examenul de titularizare in invatamantul prescolar - EDUCATORI - EDITIE REVIZUITA
EDITIE REVIZUITA 2021 - Teste REZOLVATE pentru reusita la examenul de titularizarea in invatamantul prescolar Lucrarea ofera solutii practice si punctuale cu ajutorul carora poti obtine punctaj maxim la examenul de tiltularizare Axata pe experienta examenelor de titularizare precedente procente de promovabilitate ...
Oferta Speciala
valabila 48h
valabila 48h
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele
Rating:
Nota: 4.88
din 5
- 16 voturi.
Ti-a placut acest articol?
Da Like, Printeaza sau trimite prin WhatsApp si Email!
Comentarii articole