Acest site foloseste Cookie-uri, conform noului Regulament de Protectie a Datelor (GDPR), pentru a va asigura cea mai buna experienta online. In esenta, Cookie-urile ne ajuta sa imbunatatim continutul de pe site, oferindu-va dvs., cititorul, o experienta online personalizata si mult mai rapida. Ele sunt folosite doar de site-ul nostru si partenerii nostri de incredere. Click AICI pentru detalii despre politica de Cookie-uri.
Acest site foloseste Cookie-uri, conform noului Regulament de Protectie a Datelor (GDPR), pentru a va asigura cea mai buna experienta online. In esenta, Cookie-urile ne ajuta sa imbunatatim continutul de pe site, oferindu-va dvs., cititorul, o experienta online personalizata si mult mai rapida. Ele sunt folosite doar de site-ul nostru si partenerii nostri de incredere. Click AICI pentru detalii despre politica de Cookie-uri. Sunt de acord cu politica de cookie

6 retete de glazuri pentru prajituri si torturi

6 retete de glazuri pentru prajituri si torturi
6 retete de glazuri pentru prajituri si torturi

Glazurile acopera prajiturile sau torturile, le dau un gust bun si le ofera un aspect apetisant. Iata 6 retete de glazuri pentru torturi si prajituri...


Glazurile se pot folosi pentru a acoperi diferite prajituri si torturi. Pentru a intinde glazura pe toata suprafata prajiturii, ai neaparat nevoie de un cutit lung, cu lama lata. Dupa aplicarea glazurii, lasa prajitura la temperatura camerei pana cand glazura se intareste.

1. Glazura de ciocolata
Daca iti doresti sa pregatesti un tort aniversar sau orice alta prajitura cu glazura de ciocolata, noi iti oferim reteta celei mai bune glazuri.
Ingrediente: 50 g zahar pudra, 50 g ciocolata amaruie, 100g unt, 2 linguri apa.
Zaharul si ciocolata se pun intr-un vas cu apa, pe foc, sa se topeasca bine, chiar sa fiarba. Lasa amestecul la foc mic, pana cand obtii consistenta unui sirop gros. Separat, topeste ciocolata la bain-marie, apoi toarna peste aceasta siropul de zahar. Incorporeaza un cub de unt si continua sa tii glazura pe baia de aburi, pana cand ti se omogenizeaza perfect.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Gramatica - Fise de lucru rezolvate pentru clasa a VIII-a


Ghid complet de pregatire pentru un punctaj maxim la limba romana – gramatica – din cadrul Evaluarii Nationale clasa a VIII-a Culegerea de fise si teste pe care ti-o propunem acum urmareste familiarizarea elevilor cu formatul cerintelor de examen recapitularea materiei din programa de examen in timp util ...

Oferta Speciala
valabila 48h

Incearca reteta de briose cu ciocolata si glazura>>

2. Glazura de rom
Glazura de rom este o glazura simpla, rapida cu care puteti decora deserturile preferate. Ai nevoie de 100 g zahar pudra, 1 lingura rom, 1 lingura apa.
Se amesteca zaharul cu apa calda, se adauga romul si se amesteca bine pana pana se ingroasa putin si capata un aspect lucios.

3. Glazura cu albus de ou
Pentru aceasta glazura aveti nevoie de 2 oua, 200 g zahar pudra, zeama de lamaie.
Se amesteca bine albusurile cu zaharul pudra pana se obtine o pasta alba. Se adauga putina zeama de lamaie si se amesteca inca putin. Aceasta glazura cu albus de ou se foloseste la garnisirea torturilor si prajiturilor.

4. Glazura de cafea
Ingredinte: 50 g cafea (o cescuta), 120 g zahar (5 linguri).
Se pune zaharul amestecat cu cafeaua pe foc foarte mic si se lasa sa se topeasca. Se da la foc iute si se fierbe pana se leaga siropul ca pentru serbet. Se da deoparte sa se raceasca si se amesteca pana devine o pasta.

5. Glazura de portocale
Glazura de portocale este usor de preparat.
Ingrediente: 100 g zahar pudra, 1 lingura apa, sucul si coaja de la o portocala.
Zaharul se amesteca cu apa si cu zeama si coaja de la o portocala si amesteca bine.

6. Glazura de lamaie
Glazura de lamaie se prepara usor si are un gust placut dulce-acrisor. In loc de zeama de lamaie se poate folosi suc de portocale. Glazura astfel preparata are un aspect mat, se intareste repede si nu se crapa la portionarea prajiturilor.
Ingrediente pentru glazura de lamaie: 150 g zahar, coaja si zeama de la o lamaie, 2 linguri apa, 1 albus de ou. Se amesteca bine pana cand compozitia se omogenizeaza.
Prajitura cu glazura de lamaie este delicioasa.

Citeste in continuare si o delicatesa care costa 6000 de euro kilogramul pe site-ul Sanatate si stare de bine >>



Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 4.15 din 5 - 165 voturi.

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre retete

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre prajituri

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre torturi

Spune-ne opinia ta despre "6 retete de glazuri pentru prajituri si torturi"

Pentru a putea comenta trebuie sa fiti de acord cu Termeni si conditiile site-ului.


4 + 7 =

Cele mai citite articole

Poate nu stiai ca kiwi se afla in fruntea clasamentului, alaturi de alte fructe, atunci cand vine ...
De multe ori, fara sa ne dam seama, facem cateva activitati in bucatarie care ne-ar putea afecta ...
Sa fii parinte este cea mai frumoasa experienta posibila.

Comentarii articole

Spune-ti parerea
Fiti mai atenti la ceea ce publicati! Copiii intre 3 și 6 ani au nevoie de 13 ore de somn, ...
Eu folosesc uleiul de ricin in vopseaua de par .este f bun
Domnule doctor soțul meu a fost diagnosticat în urma cu 4 luni cu o bacterie ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Detoxifiere sanatoasa - Ghid complet pentru femei
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0