Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

10 Filme pe care ar trebui sa le vezi in aceasta iarna de sarbatori

de Camelia Diaconu la 2018-12-24
10 Filme pe care ar trebui sa le vezi in aceasta iarna de sarbatori
In periaoda sarbatorilor de iarna putem urmari la televizor o multime de filme tematice, insa iti recomandam o lista cu 10 filme neconventionale pe care ar trebui sa le vizionezi in aceasta perioada.


Top 10 filme bune de vazut de sarbatori
 

Iarna asta incearca sa iesi din tiparul filmelor obisnuite de Craciun si sa urmaresti cateva pelicule care sa iti arate si o alta latura a spiritului de sarbatoare. Sunt filme mai putin previzibile si care te fac sa intelegi si alta versiune a Craciunului. Cu siguranta iti vor placea!
 
1. Santa Claus. Stim deja ca Mos Craciun se lupta in fiecare an sa ajunga la timp pentru a le aduce cadouri copiilor cuminti. Ei bine, in acest film il vei vedea pe Pitch, un demon care si-a propus sa il impiedice pe Mos Craciun sa ajunga cu cadourile la copiii cuminti din Mexico City.
 
2. Bad Santa. Nici aici nu vom vedea un film clasic de Craciun. Un fost condamnat s-a deghizat  in Mos Craciun impreuna cu partenerul lui pentru a jefui magazinele din mall in perioada sarbatorilor.
 
3. Brazil. In acest film vei putea vedea cum este folosita perioada Craciunului pentru a critica excesul, capitalismul si tot ce inseamna commercialism. In Brazila, Craciunul este cunoscut drept o amenintare care aminteste ca bunavointa si pacea sunt doar niste iluzii.
 
4. Die Hard. Vei vedea cum un ofiter incearca din rasputeri sa isi salveze sotia si multe alte persoane , care sunt tinute ostatice de catre un terorist in timpul unei petreceri de Craciun.
 
5. The Star Wars Holiday Spacial. Este un film pe care George Lucas si-a dorit sa il retraga de pe piata, insa nu a reusit, asa ca ar bine sa il urmaresti cat mai repede.
 
6. Edward Scissorhands. Este un film despre adolescentii care nu reusesc sa se integreze prea bine in societate. Vei urmari mai multe sentimente pe care le-au experimentat mai multe persoane in perioada sarbatorilor.
 
7. Eyes Wide Shut. In acest film vei descoperi Craciunul drept un backround frumos pentru o actiune rece. Vei descoperi ce inseamna de fapt anumite lucruri pe care de cele mai multe ori, credem ca le meritam.
 
8. Monty Python’s Life of Brain. Brian este confundat cu messiah deoarece s-a nascut in aceeasi zi cu Iisus din Nzareth. Este un film cu iz ironic asupra filmelor biblice.
 
9. Silent Night, Deadly Night. Un film clasic si ideal de vazut de catre persoanele care se tem de atmosfera magica a sarbatorilor de iarna. Nu cumva sa intre in spiritual sarbatorilor.
 
10. The Ref. Un film cu o actiune surprinzatoare. Un hot se infiltreaza in casa unui cuplu pentru a-i jefui, dar planurile se schimba si ajunge sa fie consilier marital cat timp ii tine pe acestia ostatici.
 

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Personalitati ale Arhitecturii Romanesti


Lucrarea Personalitati ale Arhitecturii Romanesti 1859-2023 este una dintre atat de rarele antologii dedicate arhitectilor care au activat si au creat in spatiul romanesc O arhiva bogata ce contine peste 1400 de nume reprezentative de arhitecti cu ajutorul careia puteti deslusi tendintele arhitecturale ale celor 165 de ani pusi sub lupa ...

Oferta Speciala
valabila 48h

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 3.33 din 5 - 6 voturi.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

    Cele mai citite articole

    Stimate cititor, ai ocazia sa parcurgi poezii si povestiri scrise de Nichita Stanescu, ...
    O alimentatie echilibrata, bogata in vitamine si minerale, este importanta pentru mentinerea ...
    In fiecare etapa a vietii, femeile se confrunta cu schimbari hormonale semnificative, iar una ...
    Slabeste rapid si scapa de toxine!
     
    Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
     
    Citeste zilnic GRATUIT totul
    despre sanatate, frumusete, stil!
     
    Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
    Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
    0