Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

13 lucruri pe care sa nu le faci dupa o despartire

13 lucruri pe care sa nu le faci dupa o despartire
Dupa o despartire nu este deloc usor sa nu te simti singura si deprimata. Este important sa iei situatia de guler si sa te readuni cat mai curand posibil. Intelege ca, desi a fost dramatic, traumatic poate, poti merge inainte si sa intri in noua viata pe care ti-o doresti.


Daca vrei sa faci aceleasi greseli iarasi, nu te gandi la ce nu a mers. Daca nu ti-ai dat inca seama, o vei lua pe acelasi drum din nou. Unde mai pui si ca exista lucruri autodistructive pe care le poti face dupa o despartire care iti ingreuneaza gasirea unei noi relatii.
In primul rand, trebuie sa-ti dai seama A) ce vrei si B) ce tip de comportament nu a functionat si de ce relatia a esuat. Trebuie sa-ti schimbi abordarea, asa ca uite ce nu trebuie sa faci dupa o despartire.
1. Nu-ti schimba statusul de pe Facebook imediat. Asigura-te ca totul e gata, inainte sa anunti pe social media. Daca incepi o relatie noua dupa doar o saptamana, atunci e vremea sa te intrebi ce inseamna pentru tine o relatie.
2. Nu te duce imediat intr-o excursie de vis. Asteapta cateva luni pana te vindeci si pana ce emotiile tale sunt mai stabile, caci numai asa te vei bucura cu adevarat de excursie.
3. Nu-ti vorbi fostul de rau. Nu impartasi lucruri intime care sunt menite sa ramana intre tine si fostul. S-ar putea ca ceea ce spui acum sa te bantuie mai tarziu.
4. Nu deveni o fanatica a sportului. Singurul motiv pentru a sta ore intregi la sala in fiecare zi este sa fii antrenoare de fitness.
5. Nu cheltui aiurea. Nu uita de datoriile pe care trebuie sa le achiti la finalul lunii doar pentru ca poti achizitiona lucruri doar pentru tine.
6. Nu fi geloasa pe fericirea prietenilor. Cum de viata lor este mai implinita decat a mea? Cu totii vrem sa fim iubiti. Chiar daca nu ai ajuns acolo, mentine-ti o atitudine pozitiva si minuni ti se pot intampla.
7. Nu te imbraca in pijamale ca sa nu mai iesi nicicand din casa. Nute izola si accepta invitatiile prietenilor de a iesi undeva.
8. Nu face alegeri gresite evidente. Nu trebuie sa fii prima care-si da intalnire cu cineva. 
9. Nu refuza sa pui punct. Daca intri obsesiv pe conturile fostului, gandeste-te de ce simti nevoia asta.
10. Nu da vina pe toata lumea. Este intotdeauna mai usor sa gasesti vinovati in afara ta si a lui. Dar sa stii ca o parte din vina sta pe umerii tai.
11. Acorda-ti timp sa te vindeci. Nu trebuie sa sari imediat intr-o alta relatie.
12. Opreste-te din a le impuia tuturor capul cu problemele tale. Respecta-le timpul celorlalti si nu vorbi intr-una despre relatia ta.
13. Nu te apuca sa mananci sau sa bei excesiv. 
 

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Hon-Do-Ryu Karate


Descopera acum esenta acestei arte martiale chiar de la Sensei Georg Nicolau - initiatorul sistemului in lucrarea omonima  Hon-Do-Ryu Karate Hon-Do-Ryu Karate urmeaza drumul vechilor maestri din Okinawa pune accent pe imbinarea celor 3 aspecte esentiale ale artelor martiale excluzand competitia sportiva ca scop in sine Gi –...

Oferta Speciala
valabila 48h

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 4.13 din 5 - 4 voturi.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre cuplu

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre despartire

Cele mai citite articole

Hipotiroidismul se produce atunci cand glanda tiroidiana isi incetineste functionarea si reduce ...
In preajma sarbatorilor Pascale ne aflam in cautarea cadourilor perfecte pentru cei dragi. Alegerea ...
In cautarea unei diete sanatoase, multe persoane se concentreaza pe alimentele care nu sunt doar ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0