Iata cinci mituri alimentare in care nu ar trebui sa mai credeti:
Un pahar de vin roşu pe zi face minuni pentru sanatate - Nu doar vinul roşu este cel care aduce beneficii organismului şi în special inimii: berea şi alte băuturi alcoolice au acelaşi efect, atât timp cât sunt consumate echilibrat, deoarece alcoolul stimulează nivelul colesterolului bun HDL.
Carbohidratii afecteaza sanatatea - carbohidratii reprezinta o sursa boghata de energie si pot aduce beneficii multiple pentru sanatate (cerealele integrale de secara sau ovaz, nuci, seminte, linte, alune, mazare).
Ouale sunt daunatoare sanatatii inimii - consumul de oua nu creste semnificativ nivelul de colesterol, contrar mitului raspandit in lume, ci poate creste nivelul de colesterol bun HDL si aduce o serie de multe alte beneficii pentru sanatate.
Sodiul este daunator in alimentatie - Sodiul este un mineral important pentru organism si ajuta la buna functionare a sistemului muscular si a sistemului nervos, astfel ca este recomandat sa fie mentinut la un nivel echilibrat.
Consumul de cafea reprezinta un risc pentru sanatate - atunci cand este consumata cu moderatie (nu mai mult de doua-trei cesti pe zi), cafeaua contribuie la mentinerea sanatatii, ba chiar poate reduce riscul de aparitie a diabetului, bolii Parkinson si mai multor tipuri de cearcane.
Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
In slujba coroanei
Volumul memorialistic & 39;In slujba coroanei& 39; ne invita sa cunoastem perspectiva personala a autorului dl Dan Ion Lazar membru al echipei ce a insotit Familia Regala la revenirea in tara ca martor si participant direct la evenimentele petrecute atunci dar si mai tarziu la activitatile Casei Regale Romane Aflam intai despre...
Oferta Speciala
valabila 48h
valabila 48h
Newsletter GRATUIT SuntFericita
Aboneaza-te acum GRATUIT si primesti imediat Raportul Special "Retete de detoxifiere pe baza de fructe si legume"
