Iata cinci mituri alimentare in care nu ar trebui sa mai credeti:
Un pahar de vin roşu pe zi face minuni pentru sanatate - Nu doar vinul roşu este cel care aduce beneficii organismului şi în special inimii: berea şi alte băuturi alcoolice au acelaşi efect, atât timp cât sunt consumate echilibrat, deoarece alcoolul stimulează nivelul colesterolului bun HDL.
Carbohidratii afecteaza sanatatea - carbohidratii reprezinta o sursa boghata de energie si pot aduce beneficii multiple pentru sanatate (cerealele integrale de secara sau ovaz, nuci, seminte, linte, alune, mazare).
Ouale sunt daunatoare sanatatii inimii - consumul de oua nu creste semnificativ nivelul de colesterol, contrar mitului raspandit in lume, ci poate creste nivelul de colesterol bun HDL si aduce o serie de multe alte beneficii pentru sanatate.
Sodiul este daunator in alimentatie - Sodiul este un mineral important pentru organism si ajuta la buna functionare a sistemului muscular si a sistemului nervos, astfel ca este recomandat sa fie mentinut la un nivel echilibrat.
Consumul de cafea reprezinta un risc pentru sanatate - atunci cand este consumata cu moderatie (nu mai mult de doua-trei cesti pe zi), cafeaua contribuie la mentinerea sanatatii, ba chiar poate reduce riscul de aparitie a diabetului, bolii Parkinson si mai multor tipuri de cearcane.
Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Prin Bucuresti cu rucsacul in spate
Ca sa nu cada in derizoriu un autor contemporan de literatura de calatorie trebuie sa stie sa spuna povesti frumoase Si mai ales sa le spuna frumos Dan Manusaride a demonstrat ca poate face si una si alta in volumele pe care le-a publicat tot la editura Rentrop & Straton in anii din urma Calatorind prin aer pe apa...
Oferta Speciala
valabila 48h
valabila 48h
Cat de utila va este aceasta informatie? Noteaza folosind stelele
Rating:
Nota: 4.83
din 5
- 3 voturi.
Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!