Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

3 retete pentru un mic dejun cu putine calorii

3 retete pentru un mic dejun cu putine calorii
Stim cu totii ca micul-dejun este cea mai importanta masa a zilei. Trebuie sa mancam adecvat la aceasta ora pentru a ne mentine active pe tot parcursul zilei. Multe tindem sa sarim peste el, pentru a intra mai repede in activitate, dar acest lucru are un impact negativ asupra sanatatii noastre. Tine la indemana cateva retete simplu de facut si care au si putine calorii, pentru a iesi mai repede din incurcatura.


I. Parfait. Un desert cu putine calorii, adica. Este cremos, are vitamine si calciu. Se prepara usor in 10 minute maximum.
Ingrediente:
1. Iaurt cu putine grasimi sau branza cottage slaba – ¾ cana
2. Bucati de papaya, de ananas si/sau de piersici – 1 cana
3. Germeni de grau copti – 2 lingurite.
Mod de preparare:
Taie fructele de papaya si ananas in bucati mici. Pune iaurtul sau branza intr-un bol si adauga fructele deasupra. Condimenteaza cu germeni de grau si pofta buna.
II. Taco de micul dejun. Ruda apropiata cu burrito, taco-ul de micul dejun este o masa copioasa cu branza chedar light si ou. Se prepara rapid, in maximum 15 minute, si este o optiune geniala pentru prima masa a zilei.
Ingrediente:
1. Branza cheddar light – 2 lingurite
2. Tortillas de porumb
3. Oua
4. Salsa
Mod de preparare:
Adauga branza cheddar si salsa in tortillas si incalzeste totul la microunde. In 30 de secunde se topeste branza. Fa ouale omleta si apoi pune peste branza.
III. Placinta cu spanac si branza. Continut nutritiv si slab caloric. Spanacule ste o sursa excelenta de vitamina A si fier, iar branza ii innobileaza gustul. Dureaza cam o ora (inclusiv perioada de copt).
Ingrediente:
1. 2 oua
2. 2 linguri faina
3. jumatate de pachet de spanac congelat
4. 2 linguri de ceapa tocata marunt
5. ¼ cana de maioneza light
6. 1 bucata de crusta de placinta congelata
7. sare dupa gust
Mod de preparare:
Incalzeste cuptorul la 180 de grade Celsius. Amesteca faina, ouale si maioneza intr-un bol. Adauga ceapa, branza cedar si spanacul si ai grija ca toate ingredientele sa se cunoasca indeaproape. Pune continutul pe crusta de placinta si lasa la copt 45 de minute, pana cand vezi o culoare rumenie deasupra.
 
 

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Prin Bucuresti cu rucsacul in spate


Ca sa nu cada in derizoriu un autor contemporan de literatura de calatorie trebuie sa stie sa spuna povesti frumoase Si mai ales sa le spuna frumos Dan Manusaride a demonstrat ca poate face si una si alta  in volumele pe care le-a publicat tot la editura Rentrop & Straton in anii din urma Calatorind prin aer pe apa...

Oferta Speciala
valabila 48h

Cat de utila va este aceasta informatie? Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre spanac

Cele mai citite articole

Proteinele, pentru majoritatea oamenilor inseamna o portie de carne carne, sursa sigura pe care ...
Pietrele la rinichi, infectiile de tract urinar sau cancerul renal sunt doar cateva dintre ...
Imbunatatirea digestiei este un proces de durata, care presupune o grija si o atentie amanuntita in ...
Slabeste rapid
si scapa de toxine!
Iti oferim un Raport Special GRATUIT
"Retete de detoxifiere pe baza de fructe si legume"
Citeste zilnic GRATUIT totul despre sanatate, frumusete, stil!
Adauga mai jos adresa ta de email
si primesti Raportul Gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016