Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

3 vise des intalnite si semnificatia lor

3 vise des intalnite si semnificatia lor
Probabil ca ai visat cel putin unul dintre visele pe care ti le vom expune mai jos. Si asta pentru ca ele se concentreaza pe teme universale pentru majoritatea dintre noi. Daca reusesti sa descoperi mesajele interne ale acestora, poti sa-ti cresti increderea de sine, creativitatea si eficienta in viata diurna! Pentru ca, desi suntem obisnuiti sa separam visele de realitate, acestea au fost, de-a lungul vremii, considerate ca mesageri inaripati ai sufletului, caci incearca sa ne spuna ceva despre noi.


Imi cad dintii!
Ai dintii murdari si cariati. Acestia se dezintegreaza si, probabil, ca esti ingrijorata ce parere vor avea ceilalti despre tine, cat de atractiva vei fi. Poate ti-este teama ca imbatranesti. Dintii sunt asociati si comunicarii eficiente, asa ca pierderea dintilor poate insemna ca iti este rusine cu ceva ce ai aspus sau intampini dificultati in a spune ce vrei sa spui.
Dintii pot sa muste, sa taie, sa rupa, sa macine. Pastram de la stadiul de animale din care am evoluat acel ranjet care atentioneaza sa tii distanta. Iti pierzi dintii, deci si abilitatea de a fi asertiva si de a te autoproteja.
In aceste conditii, trebuie sa te intrebi urmatoarele: Cand ma simt neputincioasa? In fata cui ma simt lipsita de aparare? Cum am ajuns frustrata? In ce conditii trebuie sa musc pentru a intelege ce se intampla?
Sunt goala pusca in piata publica!
Te duci la birou si iti dau seama ca esti dezbracata sau doar in chiloti. Visele in care apari atat de expusa aduc la lumina lucrurile pe care nu vrei ca altii sa le stie si locurile unde te simti vulnerabila. Brusc, toti ochii sunt pe tine. Fiind goala in fata lumii inseamna ca esti luata pe nepregatite, neinformata.
In aceste conditii, trebuie sa te intrebi urmatoarele: Ce am de ascuns? Unde ma simt nelalocul meu? Ce e atat de rau sa fiu vazuta asa cum sunt de fapt? Unde ma simt invizibila? Pot tolera sau chiar iubi imperfectiunile mele? De cine mi-e teama ca ma va respinge? Pentru ce trebuie sa ma pregatesc?
Ma urmareste un monstru!
Alergi, incercand sa scapi de urmaritor si acesta te prinde din urma! Dintr-o data, picioarele iti sunt paralizate. Visele in care esti vanata reprezinta teama de a te confrunta cu ceva ce ti s-a imputat, cum ar fi mania, vina, iresponsabilitatea.
Sau poate ai fost amenintata de cineva sau de un posibil esec. Daca paralizezi de frica, probabil ca trebuie sa te opresti, sa-ti infrunti urmaritorul si sa preiei mesaul. Sau pote experimentezi „paralizia” normala din timpul somnului REM.
In aceste conditii, trebuie sa te intrebi urmatoarele: De ce ma simt amenintata? Ce evit? Cui i-am dat putere asupra mea? De ce ma simt neajutorata? Cum administrez conflictul?

Sursa: http://www.dummies.com/

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Jurnal de tatic


Cresterea copilului de la o zi la un an Posibil Mai curand cresterea parintilor de la o zi la un an JURNAL DE TATIC - un adevarat manual pentru tatici Dar dedicat mamicilor Gata Asteptarea a luat sfarsit Prima carte despre implicarea tatalui in cresterea copilului a venit din tipografie 0 teorie 100 practica zi de zi si mai ales ...

Oferta Speciala
valabila 48h

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre somn

Cele mai citite articole

Stimate cititor, ai ocazia sa parcurgi poezii si povestiri scrise de Nichita Stanescu, ...
O alimentatie echilibrata, bogata in vitamine si minerale, este cruciala pentru mentinerea ...
In fiecare etapa a vietii, femeile se confrunta cu schimbari hormonale semnificative, iar una ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0