Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

4 masti cosmetice naturale pentru ten uscat

4 masti cosmetice naturale pentru ten uscat
Femeile care au un ten uscat au nevoie de masti cosmetice care sa le ajute sa isi mentina tenul sanatos, tanar si in forma. Mastile cosmetice naturale sunt hidratante si au rolul de a proteja pielea aspra si fragila. De ce sa alegi produse scumpe si uneori ineficiente cand iti poti prepara acasa propria masca faciala din fructe si legume proaspete?


Cel mai usor este sa ne preparam singure aceste masti cosmetice pentru ten uscat, acasa, din ingrediente pe care le gasim in bucatarie.
Intotdeauna, inainte de a ne aplica o masca trebuie sa ne demachiem, altfel rezultatul nu va fi pe masura asteptarilor. Masca se va aplica atat pe fata, cat si pe gat, ocolind zona ochilor si a gurii. Cat timp masca este aplicata pe fata, incercati sa stati cat mai relaxata, ascultati muzica…
Iata 4 retete extrem de simple:
1. Masca cu galbenus de ou
Un galbenus de ou proaspat, doua lingurite de tarate de grau si o lingurita cu ulei de masline se amesteca si se aplica pe piele. Se tine 30 de minute si se clateste cu apa calda.
2. Masca cu banana si vitamina E
Pentru a prepara aceasta masca ai nevoie de o banana bine coapta si de patru fiole de vitamina E.
Paseaza banana cu o furculiata pana obtii o pasta. Continutul fiolelor de vitamina E se amesteca cu pasta de banana, apoi se aplica pe fata. Lasa masca sa actioneze 10 minute apoi clateste-te cu apa calduta.
3. Masca cu iaurt si castravete
Ai nevoie de o jumatate de castravete si o lingura cu iaurt. Adauga castravetele si iaurtul intr-un blender si mixeaza-le pana obtii un amestec omogen. Aplica pe fata si lasa sa actioneze timp de 10-15 minute. Clateste-te cu apa rece.
4. Masca cu argila
Poti face o masca purificatoare din pudra de argila amestecata cu apa minerala, miere, sucuri sau piureuri din fructe. Pasta obtinuta se aplica pe fata (evitand zona ochilor). Foloseste aceasta masca cel putin o data pe saptamana.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Hon-Do-Ryu Karate


Descopera acum esenta acestei arte martiale chiar de la Sensei Georg Nicolau - initiatorul sistemului in lucrarea omonima  Hon-Do-Ryu Karate Hon-Do-Ryu Karate urmeaza drumul vechilor maestri din Okinawa pune accent pe imbinarea celor 3 aspecte esentiale ale artelor martiale excluzand competitia sportiva ca scop in sine Gi –...

Oferta Speciala
valabila 48h

de Sunt Fericita
Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 4.75 din 5 - 2 voturi.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre masti cosmetice

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre ten uscat

Cele mai citite articole

Stimate cititor, ai ocazia sa parcurgi poezii si povestiri scrise de Nichita Stanescu, ...
O alimentatie echilibrata, bogata in vitamine si minerale, este importanta pentru mentinerea ...
In fiecare etapa a vietii, femeile se confrunta cu schimbari hormonale semnificative, iar una ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0