Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

5 Lucuri pe care sa le faci pana implinesti 30 de ani

de Sunt Fericita la 2019-04-24
5 Lucuri  pe care sa le faci pana implinesti 30 de ani
Fiecare etapa a vietii vine cu propriile reguli si responsabilitati. Daca la varsta copilariei nu ai nicio grija si ai tot timpul numai pentru tine, o data cu adolescenta incepe si etapa maturizarii si a cunoasterii. Daca varsta de 30 de ani este o etapa importanta pentru multi dintre noi, iata ce sa faci pana implinesti aceasta varsta!


Ce să faci până implinesti 30 de ani
 

 
  • Calatoreste cat de mult poti. Sa calatoresti inseamna sa cunosti oameni, culturi noi si sa iti creezi un stil de viata unic. Mai mult de atat, calatoriile sunt amintirile vii cu care ramai o viata intreaga si, oricat de mult ai calatori, nu poti spune niciodata ca ai vazut totul. Cauta locuri care te reprezinta si cu ajutorul carora inveti sa te dezvolti pe plan personal.

 
  • Alege-ti o cariera care te reprezinta. Asta inseamna sa continui sa te dezvolti pe plan profesional oricand, indiferent de circumstante. Nu iti seta limite, ci cladeste-ti o cariera de succes pe care sa o urmezi cat de mult timp este posibil.

 
  • Deschide-È›i o afacere. Propriul business îÈ›i poate aduce cele mai mari satisfacÈ›ii, asa ca nu înceta niciodată să munceÈ™ti pentru confortul propriu. Nu degeaba se spune ca atunci când eÈ™ti tânăr ai mai multă putere de muncă, răbdare È™i timp să gestionezi orice tip de afacere.

 
  • Fă un copil. Intemeiaza-ti o familie pana in 30 de ani si vei avea suficient timp la dispozitie sa te bucuri de dragostea caminului tau. Iubirea este unul dintre cele mai frumoase sentimente ale vietii, asa ca traieste acest sentiment o data cu nasterea propriului copil. Pana la urma, ce poate fi mai frumos decat sa fii un parinte tanar? 
 
  • Formează-È›i un hobby. Pasiunile te vor ajuta sa iti urmezi visurile o viata intreaga. Te vor mentine antrenat, iti vor da ambitie si te vor ajuta sa depasesti orice moment greu al vietii tale. Gaseste-ti un hobby care sa te caracterizeze si sa te defineasca in totalitate. 

 
Bineinteles ca acestea nu sunt singurele lucruri pe care trebuie sa le faci pana la 30 de ani. Bucura-te din plin de viata, cumpara-ti o casa pe care sa o mobilezi dupa bunul plac, fa voluntariat, o modalitate prin care ii poti ajuta pe oamenii mai putin norocosi decat tine, investeste in obiecte de valoare pentru sufletul tau, urmeaza-ti pasiunile si indrazneste sa visezi ca totul poate fi asa cum iti doresti.
 

Sursa foto: pixabay.com

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
7 Secrete japoneze pentru dezvoltare personala


Vrei sa schimbi in bine un aspect din viata ta Vrei sa te dezvolti in plan personal Vrei sa cresti ranadamentul echipei pe care o conduci Totul e posibil acum Foloseste disciplina japoneza Kaizen Principiile ei extrapolate in absolut toate domeniile vietii te ajuta sa te organizezi mai bine sa-ti planifici anumite activitati sa incluzi...

Oferta Speciala
valabila 48h

de Sunt Fericita
Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

    Cele mai citite articole

    Stimate cititor, ai ocazia sa parcurgi poezii si povestiri scrise de Nichita Stanescu, ...
    O alimentatie echilibrata, bogata in vitamine si minerale, este cruciala pentru mentinerea ...
    In fiecare etapa a vietii, femeile se confrunta cu schimbari hormonale semnificative, iar una ...
    Slabeste rapid si scapa de toxine!
     
    Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
     
    Citeste zilnic GRATUIT totul
    despre sanatate, frumusete, stil!
     
    Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
    Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
    0