Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Opreste raceala inainte sa te doboare cu remedii simple

de Sunt Fericita la 2017-12-26
Opreste raceala inainte sa te doboare cu remedii simple
Raceala vine ca din senin, cand ne asteptam mai putin. Daca te ingrozeste ideea ca vei sta o saptamana la pat cu dureri ingrozitoare de cap, nas infundat si temperatura, afla cum sa tratezi raceala din pripa, astfel incat sa nu te doboare de tot - sunt remedii simple la indemana oricui...


Dormi mai mult. Ai nevoie de multa odihna daca vrei sa opresti raceala care-ti da tarcoale. Ia-ti o zi libera, amana pe alta zi cumparaturile sau cafeaua cu prietenele. Si inainte sa te bagi in pat, aplica si sfaturile de mai jos.

Ia suplimente de vitamine. Zincul stimuleaza sistemul imunitar si ajuta organismul sa lupte impotriva racelii. Nu strica sa bei si un ceai de echinaceea cu lamaie (sau un supliment de vitamina C). Alte surse excelente de vitamina C sunt catina si patrunjelul.

Porneste umidificatorul sau pune un castron cu apa pe noptiera. Se pare ca virusii se dezvolta mai bine intr-o atmosfera uscata. Umiditatea in plus din aer te va ajuta si sa ai caile respiratorii mai libere. Un ajutor in acest sens este si lampa cu cristale de sare.

Bea lichide - apa, ceaiuri, sucuri proaspete de fructe. Un corp hidratat lupta mai bine impotriva racelii. Bea apa simpla, ceaiuri sau sucuri pentru a linisti unele din simptomele racelii, cum ar fi durerile de gat, de cap sau nasul infundat; medicii recomanda mereu sa bem multe lichide daca avem nasul congestionat.

Curata nasul des. Inainte sa fugi la farmacie dupa picaturi de nas, fa inhalatii acasa, incearca solutiile saline si curata nasul bine, de cate ori poti.

Incearca gargara cu apa sarata. Desi pare ciudat, se pare ca gargara cu apa usor sarata poate alina durerile din gat.

Si un sfat cu NU... Nu bea lapte, pentru ca acesta creste cantitatea de mucus din organism si te vei trezi cu un nas si mai infundat decat la inceput.

Alimente pe care TREBUIE sa le eviti in caz de raceala si gripa >>

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Jurnal de tatic


Cresterea copilului de la o zi la un an Posibil Mai curand cresterea parintilor de la o zi la un an JURNAL DE TATIC - un adevarat manual pentru tatici Dar dedicat mamicilor Gata Asteptarea a luat sfarsit Prima carte despre implicarea tatalui in cresterea copilului a venit din tipografie 0 teorie 100 practica zi de zi si mai ales ...

Oferta Speciala
valabila 48h

de Sunt Fericita
Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 5 din 5 - 5 voturi.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre raceala

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre nas infundat

Cele mai citite articole

Exista cateva lucruri de care nicio femeie nu scapa, iar menopauza este unul dintre ele. Aceasta ...
In cautarea unei modalitati sanatoase si gustoase de a pierde in greutate, dieta cu mere poate fi ...
Ochii rosii pot fi o manifestare comuna a unei game variate de afectiuni si probleme de sanatate. ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0