Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Trupul perfect in 10 pasi

Trupul perfect in 10 pasi
Visam mereu la trupul perfect si facem uneori lucruri neobisnuite pentru a-l obtine: tinem diete drastice, cumparam gadgeturi prezentate la TV si comercializate de persoane dubios de entuziaste, facem gimnastica pana la epuizare. Si totusi, in ciuda tuturor eforturilor, ramanem imperfecte. Stii desigur ca nu exista perfectiune si caiti vei atinge partial visul. te ajutam si noi cu cateva mici trucuri.


1. Esti presata de timp? Combina doua miscari intr-una. De exemplu, fa o genuflexiune cu picioarele in linie dreapta sau cu cate un picior in fata in timp ce tii greutati in brate.
2. Daca faci sport sau te implici in orice activitate care te face sa transpiri, trebuie sa bei apa suplimentar pentru a compensa pierderea de lichide. Bea cam 400-600 de mililitri de apa in plus pentru pusee scurte de gimnastica. In timpul exercitiilor care iau mai mult timp, alege bauturile speciale pentru sportivi, caci acestea au sodiu pentru a-l inlocui pe cel pierdut prin transpiratie. Continua sa inlocuiesti fluidele si dupa ce termini ora de sport!
3. Delogheaza-te pentru a te odihni mai bine noaptea. Luminozitatea ecranului computerului stimuleaza creierul. In plus, mintii ii va fi mai greu sa se opreasca din analizat listele cu lucruri de facut, chiar daca ai inchis calculatorul. Evita navigatul pe Internet noaptea tarziu. Aloca-ti timp de relaxare, fara a te juca cu electronicele.
4. Subtiaza-ti si tonifica-ti copsele cu plie-uri: incepe cu picioarele departate putin peste largimea umerilor si fa plie-uri intre 30-60 de ori. Apoi ridica-ti mainile deasupra capului si preseaza genunchii intr-o parte si alta, presand pe cate un calcai. Pune apoi mainile pe solduri si continua miscarea, coborand trunchiul cat de mult posibil.
5. Nu mai urmari fiecare miscare a fostului pe facebook si incearca un joc de Bejeweled 2, de exemplu: un studiu recent al PopCap Games a descoperit ca 90% dintre femei considera ca puzzleurile si jocurile online au puternice efecte antidepresive.
6. Dupa varsta de 30 de ani, rata metabolica scade si pierzi din densitatea osoase. Iata un exercitiu care sa dea inapoi efectele imbatranirii: lipeste-ti fruntea de o suprafata solida si ridica-ti cate un picior la spate, incordand muschii abdominali. Fa 30 de repetari cu fiecare picior la spate si lateral.
7. Foloseste-ti antrenamentul la maximum: mananca 100 de calorii cu cel putin 15 minute inainte de exercitii (o banana sau jumatate dintr-un baton energetic). Apoi mananca un mic dejun consistent care sa-ti aduca aportul necesar de proteine, carbohidrati si grasimi (combinatii bune: fructe si branza; paine prajita si unt de arahide; cereale cu lapte). Cheia nu este sa mananci mai mult ca de obicei, ci de a redistribui mai multe calorii in prima parte a zilei.
8. Nutritionistii spun ca ideal ar fi sa avem la fiecare masa cam un pumn de proteine (carne de pasare, peste, albus de ou). Se pare ca persoanele care obtin 30% din caloriile zilnice din proteine mananca cu 441 calorii mai putin decat cei care au o dieta bazata doar pe 15% proteine.
9. Atletii profesionisti folosesc sucul de cirese pentru a scapa de febra musculara (beau sucul dupa antrenamente). 
10. Mingea de gimnastica te ajuta sa faci sport si sa folosesti mai multi muschi deodata. Cand faci abdomene, de exemplu. Pune-ti mainile sub cap, indoaie genunchii si sprijina talpile pe minge, apoi ridica-ti trunchiul de la pamant, cu muschii abdominali incordati. Fa doua seturi a cate 20 de repetari, de 3 ori pe saptamana.
 
 
sursa foto: www.sxc.hu
 

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
50 de exercitii yoga pentru relaxare Ghid practic pentru incepatori


Te-ai gandit vreodata ca yoga ar putea fi solutia pentru problemele tale Solutia pentru a fi sanatos Pentru a avea un corp armonios o minte linistita si un spirit mereu tanar Ei bine yoga chiar este solutia pe care o cauti si chiar iti poate oferi toate aceste lucruri Yoga iti pune la dispozitie modalitati practic nelimitate de a-ti...

Oferta Speciala
valabila 48h

de Sunt Fericita
Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 4.5 din 5 - 4 voturi.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre frumusete

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre sport

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre dieta

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre proteine

Cele mai citite articole

Hipotiroidismul se produce atunci cand glanda tiroidiana isi incetineste functionarea si reduce ...
In cautarea unei diete sanatoase, multe persoane se concentreaza pe alimentele care nu sunt doar ...
In cautarea unei diete echilibrate si sanatoase, fulgii de ovaz sunt un aliat de nadejde pentru cei ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0