Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Femeile sunt cele mai frumoase dupa varsta de 30 de ani

de Sunt Fericita la 2019-03-05
Femeile sunt cele mai frumoase dupa varsta de 30 de ani
Mentalitatea din prezent este din ce in ce mai focusata pe a arata extraordinar de bine la varste cat mai inaintate si ca fetele sa renunte la inocenta pe care o au in copilarie. Proceduri scumpe, tratamente care dureaza si expunerea la tot felul de curente pe social media tind sa ne schimbe perceptia despre cum ar trebui sa aratam noi, femeile.


Faptul ca in fiecare zi imaginea unei femei este supusa sub unei constante presiuni din exterior ne face sa credem ca trebuie sa ne modificam obiceiurile si stilul de viata pentru a-i multumi pe altii sau, poate si mai rau, sa fim noi multumite de cum se raporteaza cei din jur la infatisarea noastra.
 
Istoric vorbind, noi am fost tot timpul percepute ca fiind sexul slab, care trebuie sa se adapteze provocarilor si schimbarilor impuse de catre altii. Aproape incontinuu ne-am lasat seduse de iluzia ca trebuie sa raspundem pozitiv tuturor celor care ne-au criticat sau subminat. Din nefericire, astfel de lucruri se intampla si in ziua de azi. Unele femei continua sa fie influentate de factori externi negativi care le afecteaza calitatea vietii. 
 
Trebuie sa renuntam la a mai lua in seama toate superficialitatile care ne sunt adresate in fiecare zi!
 
Un studiu publicat de o cercetatori de la Universitatea din Sussex arata ca femeile simt o presiune de doua ori mai mare ca barbatii pentru a se adapta schimbarilor de perceptie rapide din prezent. Acest lucru demonstreaza ca provocarile pe care le indura o persoana de sex feminin sunt duble fata de ceea ce ar trebui sa faca un barbat. Este nevoie de o schimbare de atitudine in randul nostru. O femeie nu e doar mama, nu e doar bucatar, nu e singura pentru ca nu o place nimeni, ci este o persoana cu propriile ganduri si dorinte. Asta trebuie sa primeze! Propria dorinta de a te simti multumita si impacata cu tine trebuie sa fie un lucru de maxima importanta! 
 
Iar un lucru care aproape e tabu in tara noastra si nu numai: varsta nu conteaza!
 
Femeile sunt cele mai frumoase dupa varsta de 30 de ani, sa stiti! Nimic in lumea aceasta nu se compara cu modul in care traieste, munceste, iubeste si se distreaza o femeie dupa varsta de 30 de ani. Anii acestia sunt gloriosi! Nu-ti mai pasa de ce zic cei din jur de tine si incepi sa iti traiesti propria viata fara a te mai tatona pe curente de moda si alte lucruri efemere de tipul acesta.
 
Fii TU fericita si lasa-i in urma pe cei care iti limiteaza dorinta de a trai frumos si a de zambi in fiecare zi! 

Fa orice te face sa te simti bine! Lasa-i pe oameni sa vorbeasca si sa judece! Cui ii pasa ce au de zis? 

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Personalitati ale Arhitecturii Romanesti


Lucrarea Personalitati ale Arhitecturii Romanesti 1859-2023 este una dintre atat de rarele antologii dedicate arhitectilor care au activat si au creat in spatiul romanesc O arhiva bogata ce contine peste 1400 de nume reprezentative de arhitecti cu ajutorul careia puteti deslusi tendintele arhitecturale ale celor 165 de ani pusi sub lupa ...

Oferta Speciala
valabila 48h

de Sunt Fericita
Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 4.35 din 5 - 13 voturi.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre femeile

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre 30 de ani

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre varsta

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre fericire

Cele mai citite articole

Investitia in aur poate fi o modalitate de diversificare a portofoliului, dar si de obtinere a unei ...
Ce intelegem prin vindecare? Ne referim la vindecarea corpului fizic, vindecarea ...
In ultimele decenii, bauturile energizante au castigat popularitate in randul consumatorilor din ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0