Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Culorile jachetelor de primavara care nu inceteaza sa fie la moda

de Sunt Fericita la 2022-09-12
Culorile jachetelor de primavara care nu inceteaza sa fie la moda
Inca nu este cald, nu mai este frig: primavara este perioada anului in care poti in sfarsit sa imbraci ceva mai usor. Cu toate acestea, este mai bine sa nu alegeti imediat un hanorac: alegeti jachete de dama usoare si la moda, care vor fi perfecte pentru perioada de tranzitie. Ce culoare de jacheta ar trebui sa alegi? Verificam ce se intampla in moda.


Jacheta neagra de primavara: versatila si practica
 
Incepem cu evidenta: daca iti doresti o jacheta care sa se potriveasca mereu cu celelalte haine ale tale, alege modelul negru. Jacheta neagra de primavara permite multe optiuni de styling: se potriveste bine cu o palarie rosie si pantaloni bleumarin. Alegand o jacheta neagra, poti fi sigur ca vei arata bine in orice situatie. Si daca alegi o jacheta de inalta calitate, poti fi sigur ca iti va servi multi ani. 
 
Jacheta de tranzitie pentru femei in alb: pentru curajosi
 
Albul, ca si negrul, nu se demodeaza niciodata. O jacheta de tranzitie de dama in aceasta culoare este totusi un mare risc: pentru ca, desi albul arata foarte stilat, poti vedea orice murdarie de pe el. Asa ca nu recomandam o jacheta alba de dama pentru o plimbare cu cainele sau pentru a merge la munte. Si chiar daca decideti sa alegeti o jacheta stralucitoare, fiti pregatit sa o spalati in mod regulat. Ceea ce, desigur, nu schimba faptul ca aceasta culoare arata extrem de sic!
 
Este timpul pentru un compromis: geaca gri de primavara dama
 
Este negrul prea intunecat pentru tine, iar albul prea greu de ingrijit? Pariaza pe gri! Este o culoare la fel de universala si recomandata, mai ales primavara. Murdaria nu este atat de vizibila, iar culoarea jachetei poate fi insufletita cu usurinta cu accesorii colorate. In opinia noastra, este solutia optima care va functiona si pentru tine. Dar aceasta nu este, evident, singura posibilitate!
 
E timpul pentru culoare! Jachete de dama la moda
 
Pretuiti propunerile la moda decat solutiile practice? Apoi alegeti una dintre cele mai energice culori. Rosu, albastru sau poate verde sticla? In magazinul Ozonee vei gasi o multime de oferte care vor insufleti aura gri, trista a perioadei de tranzitie. Daca ai deja o jacheta neagra si vrei sa-ti insufleti garderoba, jachetele de dama la moda in nuante originale sunt facute pentru tine. Te incurajam sa-l cauti singur: poate un model cu fermoare contrastante sau cu gluga inconjurata de blana? Amintiti-va, totusi, ca atunci cand alegeti jachete de primavara pentru femei, colorate si ieftine, trebuie sa acordati mai multa atentie completarii stilului. Nu totul se va potrivi cu sacoul rosu, asa ca inainte de a te decide asupra ei, verifica garderoba si verifica daca ai haine care vor fi folosite pentru a compune o tinuta.
 
Geaca de primavara dama in stilul tau
 
Indiferent de culoarea de imbracaminte exterioara pe care o alegeti, asigurati-va ca o alegeti pe cea care se potriveste gusturilor dvs: . Nu cumpara haine doar de dragul modei: jachetele de dama la moda sunt cele care iti plac! O jacheta neagra de primavara care se potriveste cu toate, o jacheta de tranzitie cu un model interesant, sau poate un clasic gri? Multe variante interesante le gasesti in magazinul Ozonee. Te asteapta jachetele de primavara de dama ieftine de mare calitate!
 
 

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Personalitati ale Arhitecturii Romanesti


Lucrarea Personalitati ale Arhitecturii Romanesti 1859-2023 este una dintre atat de rarele antologii dedicate arhitectilor care au activat si au creat in spatiul romanesc O arhiva bogata ce contine peste 1400 de nume reprezentative de arhitecti cu ajutorul careia puteti deslusi tendintele arhitecturale ale celor 165 de ani pusi sub lupa ...

Oferta Speciala
valabila 48h

de Sunt Fericita
Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre jachete

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre vestimentatie

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre moda

Cele mai citite articole

Exista cateva lucruri de care nicio femeie nu scapa, iar menopauza este unul dintre ele. Aceasta ...
In cautarea unei modalitati sanatoase si gustoase de a pierde in greutate, dieta cu mere poate fi ...
Ochii rosii pot fi o manifestare comuna a unei game variate de afectiuni si probleme de sanatate. ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0