Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Un mesaj de la Papa Francisc, trimis la Svalbard cu ajutorul unui atlet cu handicap

de Sunt Fericita la 2021-12-22
Un mesaj de la Papa Francisc, trimis la Svalbard cu ajutorul unui atlet cu handicap
Un atlet libanez cu handicap locomotor va duce un emsaj de la Papa Francisc pana in Svalbard, Arctica!


Michael Haddad, care se deplaseaza cu ajutorul unui exoschelet dupa un accident care l-a facut sa-si piarda 75% din functiile motorii, va depune cartea intr-un buncar, care adaposteste cea mai mare rezerva de seminte din lume.
 
Cartea scrisa de papa Francisc, "De ce sunteti fricosi? Inca nu aveti credinta?" reuneste texte scrise de liderul Bisericii Catolice in timpul primului val de COVID-19, in 2020.
 
Sportivul de anduranta, de asemenea Ambasador al bunavointei al Programului Natiunilor Unite pentru Dezvoltare (PNUD) pentru statele arabe, a anuntat la sfarsitul anului 2019 ca va incerca aceasta performanta pentru a atrage atentia asupra efectului devastator al schimbarilor climatice. Programat pentru 2020, proiectul a fost amanat din cauza COVID-19 si reprogramat pentru februarie 2022.
 
In Svalbard, situat la 1.300 km de Polul Nord, Michael Haddad va depune cartea binecuvantata de papa intr-un buncar ce adaposteste cea mai mare rezerva de seminte din lume, menita sa garanteze o salvare a principalelor specii cultivate.
 
"Persoanele cu dizabilitati reprezinta 15% din populatia lumii. Criza climatica le va afecta vietile mai mult decat oricarei alte persoane din lume. Imaginati-va in cazul unei inundatii: oamenii alearga, iar cei aflati intr-un scaun cu rotile raman blocati", a declarat Michael Haddad pentru AFP, vineri, cu ocazia unei conferinte de presa organizate la ambasada Italiei la Vatican.
 
Haddad, care afirma ca este manat de "credinta si determinare", va fi insotit de o echipa de profesionisti in timpul acestei curse care ar trebui sa dureze "intre 10 si 14 zile".
 
Paralizat in urma unui accident de jet-ski la varsta de sase ani, Haddad se deplaseaza folosind un exoschelet de inalta tehnologie conceput de cercetatori, medici si oameni de stiinta, care ii stabilizeaza pieptul si picioarele pentru a-i permite sa se miste.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Revolutia Menopauzei


In acest moment lucrarea se afla in curs de retiparire De indata ce va ajunge in stoc va vom trimite comanda dvs cu prioritate   Descopera alternativa naturala fara medicamente Poti duce din nou o viata normala Cercetatorii au descoperit ca ADN-ul personal determina modul in care corpul tau metabolizeaza estrogenul precum si cat de...

Oferta Speciala
valabila 48h

de Sunt Fericita
Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre mesaj

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre atlet

Cele mai citite articole

Hipotiroidismul se produce atunci cand glanda tiroidiana isi incetineste functionarea si reduce ...
In preajma sarbatorilor Pascale ne aflam in cautarea cadourilor perfecte pentru cei dragi. Alegerea ...
In cautarea unei diete sanatoase, multe persoane se concentreaza pe alimentele care nu sunt doar ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0