Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

7 Greseli grave care pot strica o relatie de cuplu

de Sunt Fericita la 2019-05-22
7 Greseli grave care pot strica o relatie de cuplu
Dincolo de infidelitate, una dintre cele mai mari greseli dintr-un cuplu, specialistii sustin ca exista greseli mul mai grave care pot deteriora o relatie. Afla care sunt cele mai mari greseli care pot strica o relatie. De ce sa te feresti!


La o prima vedere, infidelitatea pare cel mai grav motiv care ar putea duce la destramarea unui cuplu. Chiar daca este un motiv real de despartire, de fapt, exista lucruri mult mai grave care pot duce in acel punct.  Iata care sunt acestea!

 
Minciuna. Indiferent de natura lor, minciuni nevionate ori minciuni grave, increderea este baza unei relatii, iar daca aceasta nu exista, atunci nu exista nicio sansa de continuitate a relatiei. O data pierduta, increderea in persoana draga este foarte greu de recuperat, iar relatia va esua in mod sigur. Adevarul iese intotdeauna la iveala, motiv pentru care minciuna nu isi poate avea locul intr-un cuplu.

 
Abuzul. Emotional sau fizic, ambele variante sunt forme grave si duc catre destramarea unei relatii. Chiar daca de multe ori nu iti dai seama de abuzul emotional la care te supune partenerul, crezand ca iti vrea binele, la un moment dat constizezi ca sentimentele care vin din partea lui nu sunt deloc de iubire, ci mai de graba unele de posesie.

 
Dependenta. Ai putea spune ca il iubesti mai presus de orice, insa, in realitate dependenta de persoana de langa tine intervine in momentul in care nu ai incredere in tine, te temi de singuratate ori de abandon si ai o stima de sine scazuta. Aceasta nu este iubire, ci dependenta de a avea pe cineva langa tine, lucru ce duce, in mod inevitabil, la despartire.

 
Falsitatea. Ascunderea adevaratei personalitati a unuia dintre parteneri poate duce la erodarea relatiei cu pasi mici, dar siguri. Atunci cand nu iti dezvalui adevaratele valori si te ascunzi in spatele unor gesturi false, relatia nu poate functiona pe termen lung.

 
Egoismul. Intr-o relatie este nevoie de doi, iar atunci cand egoismul este mult mai mare decat dragostea dintre voi, inseamna ca relatia nu este una potrivita. Daca partenerul se gandeste numai la propriile dorinte si placeri, asta nu inseamna ca isi doreste o relatie serioasa cu tine.

 
Dependenta de alcool. Relatia este compromisa daca ajungeti in stadiul in care trebuie sa alegeti intre alcool si relatie. Dependenta de alcool poate duce la abuzuri mult mai grave, deloc permise intr-o relatie.

 
Lipsa ajutorului. Daca ambii parteneri nu formeaza o echipa care sa se sustina si la bine si la greu, atunci relatia nu supravietuieste pe termen lung. Sprijinul intr-o relatie trebuie sa fie reciproc, iar daca nu vine intr-un mod natural, atunci nu este o relatie de viitor.

 
O relatie nu poate functiona pe baza santajului emotional ori a minciunilor nevinovate spuse. Greselile de mai sus pot fi cele mai grave forme de manipulare intr-un cuplu.


Sursa foto: pixabay.com

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Revolutia Menopauzei


In acest moment lucrarea se afla in curs de retiparire De indata ce va ajunge in stoc va vom trimite comanda dvs cu prioritate   Descopera alternativa naturala fara medicamente Poti duce din nou o viata normala Cercetatorii au descoperit ca ADN-ul personal determina modul in care corpul tau metabolizeaza estrogenul precum si cat de...

Oferta Speciala
valabila 48h

de Sunt Fericita
Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 4 din 5 - 5 voturi.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

    Cele mai citite articole

    Hipotiroidismul se produce atunci cand glanda tiroidiana isi incetineste functionarea si reduce ...
    In preajma sarbatorilor Pascale ne aflam in cautarea cadourilor perfecte pentru cei dragi. Alegerea ...
    In cautarea unei diete sanatoase, multe persoane se concentreaza pe alimentele care nu sunt doar ...
    Slabeste rapid si scapa de toxine!
     
    Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
     
    Citeste zilnic GRATUIT totul
    despre sanatate, frumusete, stil!
     
    Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
    Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
    0