Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

7 trucuri pe care fiecare femeie trebuie sa le stie

7 trucuri pe care fiecare femeie trebuie sa le stie
Exista ceva ce facem in fiecare zi: purtam haine! Asa ca este perfect logic sa cunoastem cateva trucuri sa scapam de dilemele pe care le-am putea avea cu blugii slim, pantofii cu sau fara platforma, colantii sau geaca de blugi.


1. Ascunde bretelele de la sutien.
Iti prezentam un truc ce te poate ajuta sa ascunzi bretele sutienelor, dar si sa iti tii pe umeri bluzele cu deschidere larga. Nu este nevoie decat de un pic de material si de capse.
2. Largirea blugilor.
OK, te-ai mai ingrasat un pic si blugii sunt foarte strimti, dar nu suficient, incat sa trebuiasca sa te duci la magazin sa-ti iei o intrega noua garderoba. Poti sa-ti largesti blugii un pic sa te simti confortabil in ei. Udati-i. Poti sa te si imbraci cu ei si sa stai in cada cateva minute. Elimini astfel etapa de a incerca sa-i iei pe tine cand sunt uzi. Sau uda bine zonele pe care le vrei largite. Stai in casa imbracata asa vreo 30 de minute si incearca sa faci si genuflexiuni, sa alergi, plonjoane, cateva figuri de yoga. Dezbraca-te si lasa-i la uscat. Repeta miscarile dupa ce s-au uscat. Asa-i ca respiri mai usor acum? 
Daca vrei sa-i lungesti, uda blugii, pune talia pe podea si asaza un picior pe ea si apoi ia, pe rand, cate un crac si trage de el de 10 ori.
3. Alegerea colierului in functie de forma decolteului bluzei.
Daca stii sa faci alegerea corecta, poti sa arati minunat. Colierul trebuie sa complimenteze tinuta. Uite mai jos cateva sugestii.
4. Cum scapi de petele de deodorant.
Se intampla tot timpul. Este o adevarata arta sa tragi tricoul sau bluza peste cap dupa ce te-ai dat cu deodorant, asa ca este, uneori, inevitabil, sa te patezi. Servetelele umede de bebelusi sunt foarte utile si tine-le la indemana sa scapi de necaz.
5. Impachetarea tricourilor in randuri orizontale.
E logic sa incerci sa-ti organizezi tricourile in sertar, pentru a le putea gasi repede. Plus ca nu mai ocupi atat de mult spatiu. Trebuie doar sa te asiguri ca pui imprimeul la suprafata.
6. Largeste-ti pantofii la rece.
O pereche draguta de pantofi nu valoreaza nimic daca nu ii poti purta. Orice femeie este vinovata de aceasta greseala: cutii d epantofi pe care nu ii poate purta, pentru ca o strang. Ia doua pungi autosigilante si umple-le pe jumatate cu apa. Elimina, pe cat posibil, aerul din punga si apoi pune-le in pantofi. Baga totul la congelator peste noapte. Repeta procesul la nevoie.
7. Elimina petele de transpiratie cu suc de lamaie.
Tricourile albe sunt frumoase si sa stii ca nu esti singura careia ii plac. Daca ti s-au patat de transpiratie la sub brat, tine la indemana suc de lamaie pe care sa-l aplici pe zonele cu probleme, inainte de a pune articolul respectiv la spalat. Face minuni.

Sursa: http://www.listotic.com/

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Revolutia Menopauzei


In acest moment lucrarea se afla in curs de retiparire De indata ce va ajunge in stoc va vom trimite comanda dvs cu prioritate   Descopera alternativa naturala fara medicamente Poti duce din nou o viata normala Cercetatorii au descoperit ca ADN-ul personal determina modul in care corpul tau metabolizeaza estrogenul precum si cat de...

Oferta Speciala
valabila 48h

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 4.06 din 5 - 158 voturi.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre trucuri

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre femei

Cele mai citite articole

Stimate cititor, ai ocazia sa parcurgi poezii si povestiri scrise de Nichita Stanescu, ...
O alimentatie echilibrata, bogata in vitamine si minerale, este importanta pentru mentinerea ...
In fiecare etapa a vietii, femeile se confrunta cu schimbari hormonale semnificative, iar una ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0