Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Esti prea scunda si nu esti multumita? Iata ce trucuri te fac sa pari mai inalta

de Camelia Diaconu la 2018-05-22
Esti prea scunda si nu esti multumita? Iata ce trucuri te fac sa pari mai inalta
Inaltimea este un subiect tabu pentru multe dintre femeile din ziua de azi. Toate isi doresc sa fie purtatoarele unor picioare cat mai lungi alaturi de un corp bine structurat, iar din aceasta dorinta, apeleaza la tot felul de trucuri vestimentare si nu numai. Daca esti miniona, dar nu numai, atunci iata ce trucuri te pot ajuta sa pari mai inalta, fara prea multe efort sau chinul de a sta mereu pe tocuri inalte.


Exista cateva trucuri vestimentare, foarte simplu de pus in practica, pe care le poti folosi oricand si care ofera rezultate vizibile in timp real. 
 
Fuste mini. Fustele scurte sunt alegerea ideala atunci cand iti doresti sa pari putin mai inalta. Au avantajul de a-ti pune picioarele in evidenta, facandu-le sa para cu mult mai lungi. Insa, trebuie sa stii ca nu exista o varianta de mijloc in ceea ce priveste lungimea. Ori alegi o fusta scurta, ori una complet lunga, varianta midi nu este recomandata pentru femeile scunde. 
 
Dungile verticale. Cu siguranta deja toata lumea stie ca acesta este cel mai vechi truc in materie de inaltime. Dungile verticale pot crea senzatia de inaltime, indiferent sub ce forma le purtam. Fie ca sunt pantaloni lungi cu dungi verticale, fuste, rochii lungi, etc. 
 
Pantaloni sau fuste cu talia inalta. Pantalonii cu talie inalta sunt o solutie pe care musai trebuie sa o incerci daca esti scunda. Iti evidentiaza talia si in mod automat te fac sa pari mai inalta, cu picioarele mai lungi. Este valabil si in cazul fustelor cu talie inalta. Recomandarea specialistilor este aceea de a purta aceasta piesa vestimentara cu un top scurt, o bluza nu foarte voluminoasa sau incarcata. 
 
Pantaloni evazati. Au efectul miraculous de a alungi picioarele, din punct de vedere vizual. Blugii sau pantalonii evazati, mai ales atunci cand sunt purtati cu pantofi cu toc si cad pana in pamant, au un efect garantat. Ii poti purta cu topuri stranse pe corp, pentru a-ti evidentia si mai mult silueta, in niciun caz cu bluze largi sau prea lungi. 
 
Tinute complete intr-o singura culoare. Tinutele monocrome de sus pana jos, te vor ajuta sa pari mai inalta. Au efectul de alungire si pot structura foarte bine linia corpului. Sunt recomandate si tinutele monocrome cu un aer masculin, dar si nuantele in esente mai tari sau chiar pastelate. 
 
Incaltaminte ascutita. Atunci cand vrei sa renunti la pantofii stileto, incearca o pereche de balerini cu un varf ascutit. Forma de V alungeste piciorul si este modalitatea ideala sa arati mai inalta, mai ales ca nu poti sa porti tocuri in permanenta. 
 
Genti si accesorii mici. Daca esti o persoana scunda, atunci renunta sa porti genti foarte mari sau accesorii XXL. Pastreaza proportiile si poarta obiecte care sunt direct proportionale cu inaltimea ta. De asemenea, poarta doar curele inguste si nu late, atunci cand vrei sa iti evidentiezi talia. Curelele ori centurile mult prea late iti vor scurta din inaltimea taliei si nu te vor face sa pari mai inalta. 

Sursa foto: pixabay.com

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Revolutia Menopauzei


In acest moment lucrarea se afla in curs de retiparire De indata ce va ajunge in stoc va vom trimite comanda dvs cu prioritate   Descopera alternativa naturala fara medicamente Poti duce din nou o viata normala Cercetatorii au descoperit ca ADN-ul personal determina modul in care corpul tau metabolizeaza estrogenul precum si cat de...

Oferta Speciala
valabila 48h

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 4.75 din 5 - 2 voturi.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

    Cele mai citite articole

    Te-ai simtit vreodata coplesita de haosul din locuinta ta si nu ai stiut cum sa faci fata ...
    Semintele de chia nu sunt doar o sursa bogata de nutrienti esentiali, ci si un ingredient versatil ...
    Hipotiroidismul se produce atunci cand glanda tiroidiana isi incetineste functionarea si reduce ...
    Slabeste rapid si scapa de toxine!
     
    Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
     
    Citeste zilnic GRATUIT totul
    despre sanatate, frumusete, stil!
     
    Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
    Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
    0