Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Ce rochii sa eviti la petrecerea de Craciun

Ce rochii sa eviti la petrecerea de Craciun
Exista intotdeauna la petrecerile de Craciun o doamna care, din dorinta de a se evidentia, se imbraca in asa fel incat sa atraga atentia. Si reuseste, dar, din nefericire pentru ea, o face din motive complet nepotrivite.


Pentru a evita sa fii in situatia asta, am incercat sa punem laolalta o lista de tipuri de rochii pe care sa le eviti. 
Rochia prea stramta
Daca porti lenjerie fara cusaturi, dar tot mai poti vedea cateva dungi sub rochie, sa stii ca aceasta este prea stramta. Fereste-te de ea, mai ales daca planuiesti sa te infrupti din curcan sau sa bei un cocktail cu apa acidulata. Nu te chinui sa intri in rochii care par a-ti pune viata in pericol. 
Rochia prea incarcata
Daca pui ceva pe tine ce este o combinatie intre dantela, imprimeu cu dungi, imprimeu cu buline, broderie si nasturi, concurezi pentru atentia tuturor. Daca trebuie sa te duci la petrecere si sa porti o rochie, alege una simpla. Daca vrei neaparat sa o iei p-aia incarcata, fa-ti o coafura simpla si pastreaza bijuteriile la minimum.
Rochia fara forma
Poate ca sunt trendy, dar, daca nu le insotesti de atitudinea potrivita, vei da gres. In orice caz, lungimea nepotrivita poate strica totul. Sau o funda asezata unde nu trebuie. Poti sa ai trupul perfect si tot sa arati aiurea. Vezi exemplul Pippei Middleton si rochia ei verde pe care a purtat-o in 2011 la o nunta. Nu numai ca rochia este oribila, dar se pare ca a si incalcat o regula de bun simt a nuntilor britanice: fara verde la nunti, caci aduce ghinion.
Rochia nepotrivita varstei
Regula generala este sa porti ceea ce iti da incredere in tine si te face sa te simti frumoasa. Totusi, ocazional, trebuie trase si niste limite, mai ales daca intentia ta este sa faci impresie buna. Daca te apropii de 60 de ani, uita de fustele prea mulate si prea scurte.
Rochia prea scurta
Este vorba de bun simt aici, mai ales daca vorbim despre o petrecere la care va participa si seful tau. Cat de scurt este prea scurt? Daca, atunci cand te apleci, iti expui zonele intime, alege altceva.
Rochia prea urata
Uneori nici nu mai stai pe ganduri sa povestesti despre o tinuta pentru ca este evident oribila. Uita-te mai jos la rochia Madonnei care pare facuta din par. Daca stai pe ganduri, intreaba-ti prietenii.
Rochia potrivita pentru un alt sezon
E iarna. Da, repeta-ti asta atunci cand vrei sa te imbraci intr-o rochie inflorata si sandale cu barete. 
Rochia prea stralucitoare
Pastreaza, pe cat posibil, efectul de stralucire pe seara de Anul Nou. Nu te astepta, oricum, ca seful sau membrii familiei sa fie incantati cand ii vei orbi cu rochia ta. Paietele sunt bune, numai ca nu trebuie sa te ineci in ele.
 

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Jurnal de tatic


Cresterea copilului de la o zi la un an Posibil Mai curand cresterea parintilor de la o zi la un an JURNAL DE TATIC - un adevarat manual pentru tatici Dar dedicat mamicilor Gata Asteptarea a luat sfarsit Prima carte despre implicarea tatalui in cresterea copilului a venit din tipografie 0 teorie 100 practica zi de zi si mai ales ...

Oferta Speciala
valabila 48h

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 3.25 din 5 - 2 voturi.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre sarbatori

Cele mai citite articole

Exista cateva lucruri de care nicio femeie nu scapa, iar menopauza este unul dintre ele. Aceasta ...
In cautarea unei modalitati sanatoase si gustoase de a pierde in greutate, dieta cu mere poate fi ...
Ochii rosii pot fi o manifestare comuna a unei game variate de afectiuni si probleme de sanatate. ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0