Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Ce trebuie sa faci la o petrecere organizata la serviciu

Ce trebuie sa faci la o petrecere organizata la serviciu
Indiferent daca este vorba de o petrecere de Craciun, de Halloween, pentru lansarea unui nou produs sau cu ocazia aniversarii unui coleg, prima intrebare din mintea femeilor este "cu ce ma imbrac"?


Pentru ca petrecerea se desfasoara chiar la locul tau de munca, trebuie sa acorzi o atentie deosebita atat tinutei, cat si comportamentului tau.
Iata ce trebuie sa faci in timpul unei petreceri la birou pentru a-ti pastra o imagine buna:
1. Pentru ca este o zi speciala iti poti permite sa renunti la tinuta clasica formata din pantaloni sau fusta si camasa, fara sa atragi priviri acuzatoare. Poti alege o rochie conica de culoare neagra, bej, albastra, chiar rosie, insa evita culoare alb care iti scoate formele in evidenta si atrage intotdeauna privirile asupra ta. Pentru ca tinuta ta sa fie completa poti adauga cateva accesorii chic si iti poti accentua machiajul chiar inainte de petrecere, dupa terminarea programului.
2. La petrecerile de serviciu nu poti sa iti aduci sotul, iubitul sau copilul, decat daca este prevazut in invitatie. Pentru ca este o petrecere de munca trebuie sa socializezi cu toti colegii tai, chiar si cu seful, pentru ca este o oportunitate sa te faci remarcata.
3. Ai grija sa ajungi intotdeauna devreme, nu iti lasa colegii si seful sa te astepte, nu esti cea mai importanta persoana de la eveniment. De asemenea, trebuie sa pleci la o ora potrivita, sa ai grija sa nu consumi prea mult alcool si nici prea multa mancare.
4. Nu incerca sa iesi in evidenta in cadrul unui astfel de eveniment nici prin tinuta, nici prin comportament. Colegii tai nu au nevoie de un clovn care sa se dea in spectacol si sa atraga toate privirile asupra lor in speranta ca astfel vor fi remarcati de sef.
5. Chiar daca este mai mult o petrecere formala, nu trebuie sa stai stresata si pregatita sa pleci in orice moment. Incearca sa te distrezi, trebuie sa fii energica si sa emani o atitudine pozitiva, care sa faca atmosfera una mai primitoare.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Jurnal de tatic


Cresterea copilului de la o zi la un an Posibil Mai curand cresterea parintilor de la o zi la un an JURNAL DE TATIC - un adevarat manual pentru tatici Dar dedicat mamicilor Gata Asteptarea a luat sfarsit Prima carte despre implicarea tatalui in cresterea copilului a venit din tipografie 0 teorie 100 practica zi de zi si mai ales ...

Oferta Speciala
valabila 48h

de Sunt Fericita
Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 4.97 din 5 - 15 voturi.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Cele mai citite articole

In fiecare etapa a vietii, femeile se confrunta cu schimbari hormonale semnificative, iar una ...
Te-ai simtit vreodata coplesita de haosul din locuinta ta si nu ai stiut cum sa faci fata ...
Semintele de chia nu sunt doar o sursa bogata de nutrienti esentiali, ci si un ingredient versatil ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0