Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Ce sa faci daca fostul iubit te cauta

de Viorica Ghinea la 2020-10-05
Ce sa faci daca fostul iubit te cauta
Nici nu ai trecut bine peste dezamagirea amoroasa pe care ai avut-o cu fostul iubit ca deja iti da semne ca vrea sa se impace cu tine. Vei fi entuziasmata la inceput, dar nu trebuie sa te arunci imediat bucuroasa in bratele lui, cu atat mai putin daca ti-a gresit. Nu uita ca nu degeaba ocupa statutul de “fostul”. Iata ce trebuie sa faci atunci cand fostul iubit incepe sa te caute ca si cum nu s-ar fi intamplat nimic!


4 intrebari pe care sa ti le pui daca te cauta fostul iubit


1. A scos tot ce era mai rau ori mai bun in tine?

Aminteste-ti de cum a fost relatia pe care ai avut-o cu fostul tau iubit. Cum te-a facut sa te simti in acea perioada? Te-a facut sa iti doresti sa fii o persoana mai buna ori a scos ce era mai rau in tine pana ai ajuns sa nu te mai recunosti? Daca ai incercat de nenumarate ori sa vorbesti cu el si nu ti-a oferit niciun semn ca s-ar schimba vreodata, de ce crezi ca lucrurile vor functiona diferit acum? Chiar daca iti ofera impresia ca vrea sa se schimbe pentru a fi din nou cu tine, gandeste-te bine inainte de a face acest pas.

La polul opus, daca fostul tau partener te-a ajutat sa devii o persoana mai buna, atunci merita pastrat. Purtati o discutie deschisa si descoperiti impreuna ce puteti sa schimbati pentru ca relatia sa functioneze de aceasta data.

2. Cine atarna in balanta: punctele pro ori cele contra?

Inainte de a-i oferi un raspuns fostului tau iubit, realizeaza o lista cu punctele pro si cele contra si vezi care dintre acestea atarna mai mult in balanta. Daca sunt prea multe lucruri care te incurajeaza sa fiti din nou impreuna, atunci nu ar trebui sa mai stai pe ganduri, ci sa vorbesti cu el cat mai curand. Insa, daca nu reusesti sa vezi decat dezavantaje in ecuatia unei eventuale impacari, atunci nu are sens sa iti mai faci vreun vis in aceasta privinta.

Solutia pare sa fie simpla in primele cazuri, dar ce faci atunci cand punctele pro si cele contra se afla la egalitate in balanta ta? Ei bine, a sosit momentul sa il supui pe fostul tau partener unui test. Doar tu iti vei putea da seama daca chiar s-a schimbat fata de cum era inainte ori este doar gura de el. Important este ca, pe perioada testului, sa incerci sa fii mai rece, sa nu te mai implici sentimental la fel de mult ca in trecut. Acum este momentul ca el sa iti demonstreze cat de mult te vrea inapoi. Refuza-l din prima si fii atenta la reactia lui. Daca se enerveaza si nu te mai cauta, este evident ca orgoliul lui este prea mare ori ca nu isi dorea neaparat sa se impace cu tine, ci doar sa fie cu cineva.

3. Ce fel de sentimente mai ai pentru el?

Ce simti atunci cand te gandesti la fostul tau iubit? Te simti ranita in continuare, ai resentimente si esti furioasa ori l-ai iertat si esti gata sa il primesti inapoi cu bratele deschise? Daca te caracterizeaza prima categorie de sentimente, atunci nu ar trebui sa ii mai dai a doua sansa. De ce? Pentru ca acele emotii negative sunt dovada ca el te-a ranit mult si ca inca esti vulnerabila. Nu te poti impaca cu un barbat pentru care ai astfel de sentimente. La polul opus, daca inima ta este plina de caldura si afectiune atunci cand te gandesti la el, inseamna ca ar trebui sa va mai acordati o sansa unul celuilalt.

4. Ai inceput sa iti vezi de viata ta?

Daca ai trecut peste capitolul “fostul iubit” si iti vezi linistita de viata ta, nu are sens sa il primesti din nou in ea. Nu va face altceva decat sa deschida niste rani mai vechi, cu atat mai mult daca intre voi lucrurile nu s-au incheiat deloc bine. Totul depinde de cine a gresit, de care a fost greseala si de cum s-a desfasurat perioada in care v-ati despartit.

Acum este momentul sa te gandesti mai mult la tine si mai putin la fostul tau partener. Asadar, daca nu mai simti nevoia sa te impaci cu el, nu o face doar pentru ca insista. Aceasta impacare trebuie sa vina din suflet, nu din regrete ori mila.

Atunci cand te cauta fostul iubit si iti cere sa va impacati, raspunde la aceste intrebari si ia decizia potrivita.



Foto: pixabay.com

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Jurnal de tatic


Cresterea copilului de la o zi la un an Posibil Mai curand cresterea parintilor de la o zi la un an JURNAL DE TATIC - un adevarat manual pentru tatici Dar dedicat mamicilor Gata Asteptarea a luat sfarsit Prima carte despre implicarea tatalui in cresterea copilului a venit din tipografie 0 teorie 100 practica zi de zi si mai ales ...

Oferta Speciala
valabila 48h

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 3.93 din 5 - 52 voturi.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre fostul iubit

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre relatie de cuplu

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre impacare

Cele mai citite articole

Investitia in aur poate fi o modalitate de diversificare a portofoliului, dar si de obtinere a unei ...
Ce intelegem prin vindecare? Ne referim la vindecarea corpului fizic, vindecarea ...
In ultimele decenii, bauturile energizante au castigat popularitate in randul consumatorilor din ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0