Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Poti avea o relatie fericita! Iata cele 5 reguli de aur

de Sunt Fericita la 2023-11-30
Poti avea o relatie fericita! Iata cele 5 reguli de aur
Poti sa iti faci cate reguli vrei sau sa impui conditiile pe care tu le doresti, insa daca vei respecta aceste 5 propuneri de aliniere de fiecare data... Vei observa cat de usor e sa ai o relatie de succes!


O relatie de cuplu fericita nu este un lucru imposibil de obtinut. Daca stii sa gestionezi discutiile si sa respectati impreuna cateva reguli, nu veti avea nicio problema! Tu trebuie sa ai in vedere urmatoarele!
 
1. Ai incredere in tine
Dragostea pe care ti-o ofera partenerul nu va fii niciodata un substitut al increderii in sine. Invata sa te apreciezi la valoarea ta adevarata si ceilalti te vor privi la fel. Nu te subestima si nu fii prea critic intr-o relatie. Relaxeaza-te si fii fericit, astfel il vei face si pe partener sa se simta bine.
 
2. Iertati-va greselile. 
Iertarea este un element fundamental pentru o relatie fericita. In plus, te ajuta pe tine sau partenerul tau sa aveti o stare de spirit mult mai buna.
 
3. Respectati-va
Atunci cand alegi sa incepi o relatie, este foarte important sa ai deja un respect fata de propria persoana si de asemenea, pentru partenerul cu care ai ales sa impartasesti momentele frumoase din viata ta. Insa, si acesta ar trebui sa te respecte si ar trebui sa iti oferi sansa sa fii cu cineva care o face si care te trateaza frumos, care realizeaza cat valorezi si cat de norocos este ca aveti sansa sa traiti impreuna si sa va dezvoltati reciproc. Majoritatea persoanelor uita de acest aspect si deseori se surprind a fi mai mult tristi, singuri si neapreciati in relatie, ceea ce clar nu este asa cum ar trebui sa fie o relatie sanatoasa.
 
4. Invata sa asculti
Fii deschis la ceea ce iti spune persoana de langa tine, chiar daca nu esti de acord initial. Incearca sa fii o persoana flexibila si largeste-ti perspectivele in viata. Exista o mare diferenta intre un raspuns plin de rautate si unul bine gandit. Asculta-ti partenerul si relatia voastra va merge spre bine.
 
5. Violenta nu poate fi acceptata
Daca stii ca partenerul tau obisnuieste sa fie violent fizic, sexual sau emotional, ar fi necesar sa te gandesti mai bine daca aceasta relatie mai trebuie sa continue. Poate ti se va parea dificil sau chiar imposibil sa va despartiti acum, dar daca asta este ceea ce iti doresti, atunci vei ajunge acolo. Trebuie sa fii constienta de faptul ca reactiile lui violente nu au fost cauzate de tine, chiar daca l-ai enervat sau provocat. Nicio persoana nu ar trebui sa fie ranita fizic sau emotional de catre o alta persoana.
 
Noi iti tinem pumnii sa fii fericita!

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Personalitati ale Arhitecturii Romanesti


Lucrarea Personalitati ale Arhitecturii Romanesti 1859-2023 este una dintre atat de rarele antologii dedicate arhitectilor care au activat si au creat in spatiul romanesc O arhiva bogata ce contine peste 1400 de nume reprezentative de arhitecti cu ajutorul careia puteti deslusi tendintele arhitecturale ale celor 165 de ani pusi sub lupa ...

Oferta Speciala
valabila 48h

de Sunt Fericita
Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 4.88 din 5 - 4 voturi.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre relatie

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre reguli

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre cuplu

Cele mai citite articole

Exista cateva lucruri de care nicio femeie nu scapa, iar menopauza este unul dintre ele. Aceasta ...
In cautarea unei modalitati sanatoase si gustoase de a pierde in greutate, dieta cu mere poate fi ...
Ochii rosii pot fi o manifestare comuna a unei game variate de afectiuni si probleme de sanatate. ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0