Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Horoscopul lunii august 2017 (II): cu ce schimbari vine ultima luna de vara!

de Viorica Ghinea la 2017-08-01
Horoscopul lunii august 2017 (II): cu ce schimbari vine ultima luna de vara!
Oare ce iti rezerva ultima luna de vara pe plan sentimental, financiar si profesional? Vei avea parte de reusite ori astrele iti vor pune bete in roate pe toate planurile vietii? Citeste horoscopul lunii august 2017 si afla de ce provocari vei avea parte in ultima luna a verii!


Horoscopul lunii august 2017: ultimele sase zodii


Daca ai citit deja ce le rezerva horoscopul lunii august 2017 primelor sase zodii, iata ce le asteapta si pe celelalte semne astrologice in aceasta perioada a anului.


Balanta

Balantele vor trebui sa jongleze intre ambitiile personale si dorintele persoanelor dragi. Nativii vor avea parte de cateva obstacole in calea lor in aceasta luna, insa in cele din urma vor reusi sa gaseasca solutii bune pentru fiecare dintre probleme.

La capitolul calatorii, vor aparea cateva oportunitati care nu vor putea fi trecute cu vederea, astfel ca reprezentantii acestui semn vor trebui sa dea dovada de spontaneitate. Exista sanse de castiguri, insa trebuie sa depui un efort in acest sens.

Balantele vor fi mai interesate de sex decat de dragoste in aceasta luna. Daca esti singura, vei face cuceriri la fiecare pas, dar iti va fi greu sa te decizi. La polul opus, daca esti implicata intr-o relatie de cuplu, te vei confrunta cu anumite schimbari stresante.


Scorpion

Scopurile profesionale ocupa un loc important in viata Scorpionilor in luna august 2017. Le poti atinge pe toate, insa nu trebuie sa iti pierzi determinarea nici macar atunci cand drumul pare dificil.

Chiar daca ti se pare ca faci pasi mici atunci cand vine vorba de cariera, lucrurile se vor aranja de la sine pana la urma si vei realiza ca totul a avut sens. Nu neglija sfaturile venite din partea superiorilor, ci profita de experienta acestora. Nu te ingrijora in privinta sectorului financiar fiindca vei avea parte de multe castiguri.

Horoscopul lunii august 2017 prezice multa activitate pe plan sentimental. Vei participa la multe evenimente si iti vei largi cercul de cunostinte. Totusi, la capitolul compatibilitate amoroasa vei avea parte de piedici. Cauti perfectiunea, iar acest ideal inalt te impiedica sa te bucuri cu adevarat de persoanele speciale pe care le intalnesti.


Sagetator

Luna august va fi una plina de surprize pentru nativii zodiei Sagetator. Vor primi suport de acolo de unde se asteapta mai putin si vor gasi prieteni acolo unde nu credeau ca ar fi posibil.

Vor avea loc schimbari majore pe plan financiar, iar castigurile nu vor fi deloc de trecut cu vederea. Cu toate acestea, nativii nu sunt incurajati sa arunce cu banii in stanga si in dreapta. Cheltuielile necugetate ii pot baga cu usurinta in probleme financiare.

Din cauza lui Mercur in retrograd, primele doua saptamani ale lunii august nu sunt favorabile relatiilor amoroase. Totusi, aceasta perioada te va ajuta sa iti dai mai bine seama de ceea ce ai nevoie intr-o legatura sentimentala. Dupa 17 august, Cupidon va fi cu ochii pe tine si s-ar putea sa te indragostesti de cine te astepti mai putin.


Capricorn

Horocopul lunii august 2017 le rezerva multe surprize nativilor acestui semn astrologic. Aceasta este o luna excelenta pentru a-ti fixa teluri profesionale, insa va trebui sa depui mult efort pentru a le atinge. Te poti astepta la promovari, dar numai daca vei munci mult pentru a le merita.

Daca te asteptai la castiguri suplimentare in aceasta luna, afla ca singurele pe care te poti baza sunt cele de la locul de munca. Totusi, iti vei putea fixa niste strategii pentru viitorul apropiat. Daca nu este acum momentul oportun, nu inseamna ca nu va veni si o zi prielnica. Contactele sociale sunt foarte importante in acest caz. Cu cat iti faci mai multe cunostinte, cu atat vei avea parte de mai multe ocazii.

Viata sentimentala se anunta activa in august 2017, mai ales pentru cei care sunt in cautarea unui partener de cuplu. Nativii care sunt deja implicati in legaturi sentimentale serioase isi pot face planuri pentru conceperea unui copil.


Varsator

Varsatorii trebuie sa actioneze cu prudenta in tot ceea ce isi propun in august 2017. Vor avea parte de reusite numai daca actioneaza cu rabdare si diplomatie. Evita orice fel de confruntari si vei reusi sa iesi din multe situatii complicate.

Mercur ii avantajeaza pe nativii creativi si le presara in cale tot felul de oportunitati. Dezvoltarea profesionala este pusa pe primul plan in aceasta luna, astfel ca reprezentantii lunii ar trebui sa fie cu ochii pe orice sansa le apare in cale. Nu se stie cand se vor mai intalni cu oportunitatile pe care li le ofera acum astrele. Bineinteles, acest lucru nu inseamna ca nu ar trebui sa le analizeze bine inainte de a le accepta.

Mediul din familie este presarat cu conflicte, iar preocuparea pentru cariera ar putea sa constituie unul dintre factori. De aceea este necesar sa stabilesti un echilibru intre viata personala si cea profesionala.


Pesti

Poate ca lucrurile vor parea complicate in prima parte a lunii august 2017, dar soarele va rasari pe strada ta spre finalul acesteia. Important este sa ai rabdare, fiindca unele lucruri se vor indeplini de la sine, fara sa depui prea mult efort.

Pe plan profesional, Pestii vor avea parte de noi oportunitati, astfel ca trebuie sa fie pregatiti sa impresioneze in orice moment. Vor primi sprijin din partea cunoscutilor, insa este bine sa buna accent pe punctele lor forte pentru a obtine cat mai multe avantaje. De asemenea, in aceasta perioada vor avea ocazia sa cunoasca oameni influenti in sfera lor de interes. Li se vor deschide drumuri noi cu aceasta ocazie.

Horoscopul lunii august 2017 nu are vesti bune pentru primele doua saptamani in ceea ce priveste viata amoroasa. Cu toate acestea, vei reusi sa iti pui gandurile in ordine si sa iti dai seama ce anume iti doresti intr-o relatie de cuplu. Pestii celibatari vor avea parte de multe oportunitati sentimentale, astfel ca sunt sanse mari sa inceapa o relatie serioasa.

Ce parere ai despre ce iti rezerva astrele in luna august 2017?


Foto: pixabay.com

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Revolutia Menopauzei


In acest moment lucrarea se afla in curs de retiparire De indata ce va ajunge in stoc va vom trimite comanda dvs cu prioritate   Descopera alternativa naturala fara medicamente Poti duce din nou o viata normala Cercetatorii au descoperit ca ADN-ul personal determina modul in care corpul tau metabolizeaza estrogenul precum si cat de...

Oferta Speciala
valabila 48h

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 3.88 din 5 - 4 voturi.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre in functie de zodie

Cele mai citite articole

Hipotiroidismul se produce atunci cand glanda tiroidiana isi incetineste functionarea si reduce ...
In preajma sarbatorilor Pascale ne aflam in cautarea cadourilor perfecte pentru cei dragi. Alegerea ...
In cautarea unei diete sanatoase, multe persoane se concentreaza pe alimentele care nu sunt doar ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0