Ingrediente:
- 10 ciuperci potrivite,
- 1 morcov,
- 1 ceapa,
- 1 telina,
- 1 pastarnac,
- 100 gr. cascaval,
- patrunjel,
- 2 linguri de ulei,
- sare,
- piper.
Mod de preparare:
Ciupercile se curata, se spala si li se inlatura coditele. Ceapa se taie marunt si se pune la calit in ulei pana se inmoaie. Se adauga coditele de la ciuperci tocate marunt, apoi morcovul, telina si pastarnacul rase prin razatoarea de lamaie.
Se condimenteaza cu piper si sare si se tine pe foc pana ce toate legumele s-au inmuiat. Oprim flacara si adaugam o lingura plina de cascaval ras si patrunjel. Fiecare ciupercuta se umple cu aceasta compozitie, se aseaza in tava cu putina apa si se da la cuptor pentru 20 min. Cand sunt aproape gata, se adauga la fiecare cascaval ras si se mai baga la cuptor pentru 5 min.
Pofta buna!
Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Prin Bucuresti cu rucsacul in spate
Ca sa nu cada in derizoriu un autor contemporan de literatura de calatorie trebuie sa stie sa spuna povesti frumoase Si mai ales sa le spuna frumos Dan Manusaride a demonstrat ca poate face si una si alta in volumele pe care le-a publicat tot la editura Rentrop & Straton in anii din urma Calatorind prin aer pe apa...
Oferta Speciala
valabila 48h
valabila 48h
Cat de utila va este aceasta informatie? Noteaza folosind stelele
Rating:
Nota: 5
din 5
- 1 vot.
Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!