Ingrediente:
- 10 ciuperci potrivite,
- 1 morcov,
- 1 ceapa,
- 1 telina,
- 1 pastarnac,
- 100 gr. cascaval,
- patrunjel,
- 2 linguri de ulei,
- sare,
- piper.
Mod de preparare:
Ciupercile se curata, se spala si li se inlatura coditele. Ceapa se taie marunt si se pune la calit in ulei pana se inmoaie. Se adauga coditele de la ciuperci tocate marunt, apoi morcovul, telina si pastarnacul rase prin razatoarea de lamaie.
Se condimenteaza cu piper si sare si se tine pe foc pana ce toate legumele s-au inmuiat. Oprim flacara si adaugam o lingura plina de cascaval ras si patrunjel. Fiecare ciupercuta se umple cu aceasta compozitie, se aseaza in tava cu putina apa si se da la cuptor pentru 20 min. Cand sunt aproape gata, se adauga la fiecare cascaval ras si se mai baga la cuptor pentru 5 min.
Pofta buna!
Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Ghid privind aplicarea dreptului la educatie pentru copiii cu dizabilitati din Romania
De ce copiii cu dizabilitati sunt marginalizati sau chiar exclusi intr-o forma sau alta din sistemul national de educatie Nu e suficient ca acesti copii duc deja o lupta cumplita cu ei insisi De ce trebuie sa duca inca una cu autoritatile cu institutii indiferente care de fapt sunt obligate prin lege sa le faciliteze accesul la educatie ...
Oferta Speciala
valabila 48h
valabila 48h
Newsletter GRATUIT SuntFericita
Aboneaza-te acum GRATUIT si primesti imediat Raportul Special "Retete de detoxifiere pe baza de fructe si legume"
