Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Creste-ti copilul sa fie fericit

Creste-ti copilul sa fie fericit
Ai o viata foarte complicata: te trezesti cand inca e noapte afara, faci sandvisuri, trezesti copiii, ii imbraci si iesi din casa inainte de a-ti bea cafeaua. Te intorci cu ei de mana tot noaptea, incarcata de griji si de cumparaturi. Ai tot dreptul sa fii tafnoasa si, cateodata, si uracioasa.


Dar trebuie sa fim sincere cu tine si sa-ti spunem ca unele cuvinte pe care le folosesti cand rabufnesti lasa urma asupra copiilor. Cand auzim cuvinte sau expresii (fie ele frumoase, fie urate) care ni se spun de multe ori, ele devin convingeri de viata. Determina adica setul de credinte pe care ni le asumam pentru restul vietii. Pentru a le sterge este nevoie de multa munca. 
Tocmai de aceea este esentila sa ai grija ce-i tot repeti copilului. Mai ales ca el nu are un filtru de aparare in fata ta, nu se indoieste si nu combate. Mintea si sufletul sau decide ca mami sau tati are dreptate ca e tolomac, lenes sau prost. Asa se intampla cand cuvintele parintelui sunt incarcate cu multa emotie negativa – ajung direct la suflet. De la suflet la minte drumul este si el foarte scurt.
Te-am facut curioasa, asa-i? Afla atunci ca exista cateva cuvinte pe care nu trebuie sa i el spui copilului. Afla care sunt ele, pentru a nnu regreta atunci cand este prea tarziu. Evita cele 45 de cuvinte si expresii si vei creste un copil sanatos la minte si pregatit pentru viata.
 

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Hon-Do-Ryu Karate


Descopera acum esenta acestei arte martiale chiar de la Sensei Georg Nicolau - initiatorul sistemului in lucrarea omonima  Hon-Do-Ryu Karate Hon-Do-Ryu Karate urmeaza drumul vechilor maestri din Okinawa pune accent pe imbinarea celor 3 aspecte esentiale ale artelor martiale excluzand competitia sportiva ca scop in sine Gi –...

Oferta Speciala
valabila 48h

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre copil

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre sfaturi utile

Cele mai citite articole

In fiecare etapa a vietii, femeile se confrunta cu schimbari hormonale semnificative, iar una ...
Te-ai simtit vreodata coplesita de haosul din locuinta ta si nu ai stiut cum sa faci fata ...
Semintele de chia nu sunt doar o sursa bogata de nutrienti esentiali, ci si un ingredient versatil ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0